Pitkähiuksinen minä!

Näyttääkö oudolle? Ainakin minusta! En ole koskaan mieltänyt itseäni pitkähiuksiseksi tytöksi ja mulla on ollut vain muutaman kerran pitkä t...

rapunzel clip on scandinavian blond omm2


Näyttääkö oudolle? Ainakin minusta! En ole koskaan mieltänyt itseäni pitkähiuksiseksi tytöksi ja mulla on ollut vain muutaman kerran pitkä tukka. Luulin oikeasti, ettei pitkä tukka sovi mulla, mutta nämä kuvat kyllä näyttäisivät mun olleen väärässä.


Mun tukkani on paksu. Ja kun sanon paksu, tarkoitan todella paksua, erään kampaajani mukaan Suomen paksuinta tukkaa. Ymmärrän monien haluavan paksun tukan, mutta ihan itselläni ainakin se on todella hankala. Leikkaukset pysyvät hyvänä noin viikon ja jos haluaisin näyttää laitetulta (mitä en monestikaan halua), hiusten laittamiseen on hyvä varata aamulla tunti aikaa. Vaikka pitkässä tukassa on omat haasteensa, päätin kasvattaa hiuksiani nyt pidemmiksi, jotta voisin aamulla vaikka letittää ne kiinni.


Sain hetki sitten Rapunzelilta testiin clip on-pidennykset ja vaikka muuten olen melko luonnollisella lookilla varustettu (ei tekoripsiä, tekokynsiä tai muuta nykyään yleistä tekosettiä) ajattelin, että kokeillaanpa päähän. Pidennykset ovat aitoa hiusta ja ne on tosi helppo kiinnittää päähän. Silti jännitti, koska en halunnut näyttää siltä, että nyt on muuten pidennykset päässä. Aluksi pidennyksien kanssa olo tuntui hassulle ja kun uskaltauduin laittamaan Instagramiin kuvan tukastani, yllätyin kuinka positiivisesti ihmiset suhtautuivat irtolettiini. Vähän tuo uusi tukka on lämpimämpi sävyltään mitä vanha, mutta saatan antaa irto-osuudelle pienen hopeashampookylvyn joku ilta.


Joka päivä en ole klipsejä päähän laittanut, mutta niinä päivinä kun en ole halunnut laittaa hiuksiani kiinni, olen suoristanut nopeasti ylikasvaneen lettini ja lisännyt pidennykset. Tässä vaiheessa hiusten kasvatusta tämä on paljon nopeampi toimenpide kuin oman tukan huolellinen suoristaminen ja onhan pitkä tukka hauskaa vaihtelua. Teippipidennyksiä tai muita kokonaan päässä olevia pidennyksiä en silti ihan heti ole hankkimassa, sillä kyllä käsittelyjen takia huonokuntoiseksi tulleessa pidennyshiuksessa omat haasteensa on.


Mutta eikös tuo klipsitukka melkein omasta mene? Mitä muuten olette mieltä kannattaako mun kasvattaa hiuksia vai pysyä lyhyessä polkassa forever?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

17 kommenttia

 1. Jos oisit kysyny ennen kuvien näyttämistä niin olisin väittänyt että näytät iteltäs vaan polkassa.. mut vau! Kieltämättä tosi hyvän näköinen tukka pitkänäkin, ja kehystää nätisti kasvoja. :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Näyttää kyllä hyvältä sulla ja varmasti sais kivoja nutturoita kun on pitemmät hiukset. Mutta jos pitää valita polkka vai pitkä, niin ehkä liputan polkan puolesta. Se meinaa sopii sulle tosi hyvin ja omasta mielestä polkka on siitä hyvä, että se näyttää kivalta ilman mitään tekemistäkään sekä piristää kasvoja. Mutta kaunis olet millä hiuksilla tahansa! :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä sä näytät tosi paljon nuoremmalta pitkähiuksisena. Jollain tavalla ihan erinäköiseltä kuin lyhyillä hiuksilla, mut sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tukka, sopii TODELLA hyvin sulle!!
  Jos vaan hermo kestää, ni kasvata pitkä, saahan sen sit aina lyhkäseks uudestaan :D Ja jos ei kestä, ni näillähän sitä sitten saa aina vaihteluks.

  VastaaPoista
 5. Vau! Tosi kivalta näyttää!

  Näytät kyllä nuoremmalta. Luulin ihan alkuun, että nämä olivat jotain vuosia sitten otetuja "nuoruudenkuvia", mutta pian tulinkin siihen tulokseen, että on taidettu fotaria käyttää. Pieleen meni sitten sekin. En olisi arvannut, että kyseessä olikin irtopidennykset! :D

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hyvältä! Kannatan ehdottomasti pidempiä hiuksia! Ja tosiaan, ainakin viisi vuotta nuoremmalta. :D

  VastaaPoista
 7. Ihmeessä kasvata!! Sopii tosi hyvin. Ja sitäpaitsi vanhempana ei enää pitkät hiukset näytä kellään hyvältä, sit ehtii olla polkassa ja lyhyessä!

  VastaaPoista
 8. Kiitti, uskallan siis laittaa useamminkin päähän :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Näissä clip oneissa onkin hauskaa se, että voi olla sekä polkka että pitkä tukka!

  VastaaPoista
 10. Joo, munkin mielestä ulkonäkö muuttui yllättävän paljon pelkällä hiusten pituudella.

  VastaaPoista
 11. Sepä se juuri on kestääkö hermo. Kasvatusvaihe on kauheaa aikaa :D

  VastaaPoista
 12. No mutta hyvä ettei nämä huutanut feikkiyttä :)

  VastaaPoista
 13. Aloin miettiin, että tuossa Honor6:ssa on joku selfien "kauneustoiminto" joka on varmaan ollut päällä :D

  VastaaPoista
 14. Paitsi ehkä mulla näyttää vanhana hiukset hyvälle kun ne on nyt luonnostaan niin kamalat :D

  VastaaPoista
 15. Minäkin ajattelin ensin että nämä ovat vanhoja kuvia, koska näytät niin paljon nuoremmalta pitkien hiusten kanssa. Varsinkin tuo sivujakaus sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images