Pirtsakka Absolution huulipuna

Olin lauantaina lähdössä joogaan ja ajattelin, että laitanpa hieman kirkkaanpunaista huulipunaa piristykseksi. Idea oli hyvä, mutta toteutus...

uusi huulipuna luonnonkosmetiikka


Olin lauantaina lähdössä joogaan ja ajattelin, että laitanpa hieman kirkkaanpunaista huulipunaa piristykseksi. Idea oli hyvä, mutta toteutus kehno: mun kirkkaanpunainen huulipuna oli alkanut kasvamaan jotain epämääräistä möhnää sitten viime käytön. Enkä ihmettele - luottopunani kun on merkkiä Nivea Beaute, ja koko merkki on poistunut Suomen myynnistä jo vuosia sitten. Tulipa sitten todettua, että mikään ei ole ikuista, ei edes Nivea.


Kävin sitten viikonlopun kunniaksi huulipunakaupoilla ja tällä kertaa pyörähdin Joliessa. Alkuperäinen ajatus oli testata jotain Zuii-merkin punaa, sillä en ole päässyt vielä kukkapohjaiseen meikkimerkkiin käsiksi. Mukaan tarttui kuitenkin Cristophe Banchaudin Absolution sweet & safe kiss puna värissä 16, Poppy red. Puna on snadisti oranssiin kallistuva kirkkaan punainen, lähes mattainen, mutta silti kasvisöljyistä johtuen hoitava. Luonnollisena punana tämä pirtsakka unikko ei kestä vuosien hautomista, vaan sitä saa ja pitää käyttää säännöllisesti, yhdeksän kuukauden päästä on uuden ostamisen aika.


Ensifiilikset ovat hyvät: väri tosiaankin pysyy huulissa eikä kuivata niitä ollenkaan. Negatiivisena puolena mainittakoon, että tämä unikkopuna ei kuitenkaan pysy paikallaan ihan synteettisten siskojensa tapaan, vaan tarvitsee stoppariksi huultenrajauskynän. Vika voi myös olla kolkyt ja risat-huulissani... Tästä johtuen olen olen nyt pari päivää pumpannut EkoPharman Mustaherukka C-max silmänympärysvoidetta astetta tuhdimmin sormiini ja sivellyt myös huulien ympärille.


Nyt tätä kirjoittaessa tuli mieleeni, että kuva huulistakin olisi ollut ihan jees. Kokeillaanpa saada täksi viikoksi joku asukuva, niin tulisi samalla tämä uusi puna kuvattua! Onko teillä muuten omaa ekopuna suosikkia?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Putelissa ainakin hyvän oloinen sävy, mutta huulikuva olis ollut varmaan informatiivisempi. ;) Mie tuskastun huulipunaostoksilla, koska lähtökohtaisesti kaikissa tummanpunaisissa on joku kolmesta viasta: 1.surkean vähän väripigmenttiä, 2.taittaa pinkkiin tai 3.sisältää jotain hemmetin glitterihelmiäishilettä. Ja sitten kun löydät pätevän, siitä saisi pulittaa lähemmäs viisikymmentä euroa, ja se nyt on ihan tolkuton summa huulipunasta. :D

    VastaaPoista
  2. Otettiin ruokiksella kuvia, eli tulee illalla :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images