Lenkkarit ja mekko

mekko: Lindex, trikootakki: FinnwearPlus (saatu) kengät: New Balance Voihan teollisuusalue! Tulevaisuuden arkiasukuvista on kyllä glamouri k...

raitamekko mustajakku finnwear2


mekko: Lindex, trikootakki: FinnwearPlus (saatu) kengät: New Balance


raitamekko mustajakku finnwearDSC_0218


Voihan teollisuusalue! Tulevaisuuden arkiasukuvista on kyllä glamouri kaukana, kun taustalla töröttää vain neliötaloja ja rivi autoja. Mietin olisiko pakkauslaiturin puoli enemmän industrial ja edes jotenkin kivempi, kuin tämä duunipaikan etupiha. Nyt harmittaa, kun valitin aina Mimmille onko asukuvat pakko ottaa samassa paikassa, sillä asukuvien taustana Hakaniemi oli kyllä ihana. Mutta nyt on näin.


Peruspäivinä, kun olen duunissa ei lookkini ole paljon kummempi, mitä ennenkään. Rento mekko ja matalat kengät. Lenkkareita silti mietin aamulla, sillä muilla toimistollamme tuntuu aina olevan vähän parempaa Seppälää päällä. Että voiko sitä nyt lenkkareissa mennä. Onneksi Missä olet Laura? blogissa kirjoitettiin juuri tänään lenkkareista:


"Jo muinaiset lontoolaiset sen tiesivät: on ok käyttää lenkkareita kynähameen kanssa. Tai ylipäätään minkä tahansa kanssa. Muistan iltapäivisin katselleeni pysäkeillä odottelevia virkaihmisiä; jakkupukuja, skarppeja laukkuja, tweed-takkeja ja kaikkea mahdollista yhdistettynä juoksulenkkareihin."


Sain virtuaalisen myönnytyksen kengilleni. Kiitos Laura!


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Justiinsa oikein bueno asu! TYKKÄÄN!! :)

    VastaaPoista
  2. Mietin tänä syksynä, jos ostan vain yhdet uudet kengät, valitsenko nahkakengät vai lenkkarit. Lopputulos oli neonpäheät Niket. Selitykseksi käy, että vain kävelen niin paljon ;).

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä lenkkarit on oikein hyvä valinta aina :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images