Hyvän mielen, energian ja rakkauden tuoksuja

Ah, syksy, lempi vuodenaikani! Töistä palatessa on vielä valoisaa, mutta illat pimenevät pimenemistään. Kaivoin jo kirkasvalolamppuni esille...

aromilyhty valkoinen lanka hoito oljy


Ah, syksy, lempi vuodenaikani! Töistä palatessa on vielä valoisaa, mutta illat pimenevät pimenemistään. Kaivoin jo kirkasvalolamppuni esille aamun meikkihetkeä varten ja pöydällä palaa tälläkin hetkellä useita erilaisia kynttilöitä sekä tuoksulyhty.


Poltin teininä paljon tuoksulyhtyä ja suitsukkeita ja sain niistä pienen yliannostuksen vuosiksi. Vasta Kaamoksen vauva-aikana löysin tuoksut ja aromaterapian uudelleen, kun etsin ratkaisua lapsen unen tuloon. Ja löysin rauhoittavista tuoksuista apua niin vauvalle kuin itsellenikin illoiksi. Olen tykännyt erityisesti valmiista tuoksusekoituksista, joita on ollut melko hankala löytää juuri oikeaan mittasuhteisiin tehtynä, varsinkaan Suomesta.


valkoinen lanka oljy eteerinen meditaatio energiaenergia meditaatio valkoinen lanka


Tällä viikolla arki on ollut kiireistä, mutta todella mukavaa. Alkuviikosta sain työnantajaltani työpöydälleni paketin, joka vain lisäsi iloa entisestään: Valkoisen langan tuoksuvia hoitoöljyjä! Kuudesta tuoksusta mulle oli valittu viisi, vain stressinpoistoon tarkoitettu tuoksu uupui. Laskin sen lupaukseksi, ettei ainakaan työstressiä ole heti tiedossa ;)


Nämä ovat niin ihania! Tämän hetken suosikkini on iltoihin sopiva Meditaatio hoitoöljy sekä aamulla nuuhkimani Ilo ja onni sekä Energia hoitoöljyt. Perinteisistä eteerisistä öljyistä poiketen pullot ovat isoja 30 ml lasipulloja ja sekoituksissa on myös vinirypäleen siemenöljyä pohjalla, eli tuoksu ei ole niin voimakas ja hallitseva, mitä 100% öljyissä. Miedomman koostumuksen takia näitä voi myös sipaista vaikkapa ranteeseen ennen nukkumaan menoa. Silti kyseessä on siis alleviivatusti tuoksuöljy, ei mikään miedolta tuoksuva vartaloöljy.


valkoinen lanka hoito oljy eteerinen oljy


En ollut ennen tätä viikkoa kuullutkaan Valkoisesta langasta, mutta nyt tekisi hirveänä mieli kokeilla esimerkiksi lakka-tyrni huulirasvaa ja ehkä vartalovoidettakin. Myös rohtotuotteet monine yrtteineen kiinnostaa kovasti, etenkin lihas- ja nivelkipuihin suunniteltu 7 rohdon kipuvoide. Nyt kuitenkin tuntuu, että kaapit ovat täynnä purkkeja ja pulloja, joten taidan tyytyä vielä haaveiluun ja tuoksuihin :)


Mutta tässäpä vinkki syksyksi, hyvän olon tuoksut.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images