Museokortti

Unohdin eilisestä postauksestani yhden olennaisen jutun, joka on nyt pakko kertoa. Ostin eilen nimittäin museokortin! Museokortilla pääsen ...

museokortti-kasi


Unohdin eilisestä postauksestani yhden olennaisen jutun, joka on nyt pakko kertoa. Ostin eilen nimittäin museokortin! Museokortilla pääsen vuoden ajan lähes 200 museoon vain korttia näyttämällä. Kortin hinta oli 54 euroa ja maksan sen enemmän kuin mielelläni siitä, että voin vuoden ajan piipahtaa esimerkiksi Kiasmassa ihan vain fiilistelemässä jotain kivaa näyttelyä uudelleen tai kuluttaa aikaa jossakin muussa Helsingin museossa. Puhumattakaan kotimaan matkailusta ja museoista, joita matkoilla tulee vastaan.


Jo eiliset museoliput olisivat maksaneet yhteensä reippaasti yli 30 euroa, joten kortista tulee oikeasti vuodessa selvää säästöä. Puhumattakaan niistä museoista, joihin ei ehkä muuten poikkeaisi, mutta "ilmainen" sisäänpääsy saattaa houkuttaa silti tutustumaan.


Joko te olette hankkineet omanne? Onko museovierailut lisääntyneet mikäli kortti lompakosta löytyy?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Olen harkinnut! Nyt tulee lähinnä käytyä juuri ilmaisaikoina. Hinta vaan on aika kova kotiäidille.

    VastaaPoista
  2. Mulle kaveri suositteli tätä. Ja on se tosi hyvä, varsinkin pk-seudulla asuessa. Nyt voi vain lähteä suit sait museoon ja varmasti tulee käytyä enemmän.

    Aattelen sen ite niin, että museot tekee mulle hyvää. Että mitä matalampi se kynnys on lähteä näyttelyihin, sitä parempi se on mun itseni kannalta. Lopulta ton summan saa kulutettua johonkin turhempaankin joten itse en hintaa moiti. joku 80 euroa ois jo liikaa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images