Mainio clothing: aw15, drop1

Muutamassa vuodessa Mainiosta on tullut merkki, jonka jokaista mallistoa odottaa kieli pitkällä. Syyskuun alussa julkaista...

4005 4012 4013 4018 4021 4025 4027 4036 4037 4041 4061 4062 4064 4068 4073 4074 4078 4086


Muutamassa vuodessa Mainiosta on tullut merkki, jonka jokaista mallistoa odottaa kieli pitkällä. Syyskuun alussa julkaistava uusi Touch of Africa-malliston ykköserä sisältää perinteiseen tapaan perusvaatteita, muutamia spesiaalimpia juttuja ja hauskoja printtejä. Itse tykkään paljon murretuista sävyistä ja siksi oliivinvihreä oli kiva yllätys tähän syksyyn.


Murrettujen sävyjen vastapainona on varmasti monelle mieleinen mustavalkoinen. Itse en niin mustavalkoisuuteen lämpene, vaikka kuosit hauskoja ovatkin. Suurin syy on ihan se, että me mennään niin paljon metsässä ja muualla mullassa, ettei valkoinen vain pysy valkoisena. Jo edellisen malliston persikan väriset housut olivat ihan hutiostos, sillä värihän on tällä hetkellä täynnä pinttynyttä likaa. Syy on tietenkin myös vaatefilosofiassani, missä ei ole mitään hyviä ja huonoja vaatteita, vaan kaikkia vaatteita saa pitää aina ja kaikkialla. Tähän elämäntapaan vaaleat sävyt eivät harmikseni toimi yhtään. Varsinkin valkopohjainen riimukuviota muistuttava printti olisi ihan must have - mutta ei meidän perheeseen vain voi hankkia valkoista. Sniif.


Naistenmallisto jatkaa melko samanlaista löysää tunikalinjaa kuin viime syksynä. Mallit ovat ihanan rentoja ja löysiä, mutta toisaalta ehkä liian samanlaisia vuodentakaiseen mallistoon verrattuna. Toivottaisin tervetulleeksi vaikkapa pitkähkön trikooliivin sekä perushameen, joko kynähamemaisena tai ihan liehuvana kuminauhavyötäröisenä lyhyenä versiona. Tosin jos nyt tai myöhemmissä dropeissa löytyy tuota kirahvitunikaa koossa xl, ostan sen varmasti! Muuten tilaukseen lähtee ainakin ylimmän kuvan jumpsuit sekä todennäköisesti myös ainakin yhdet collegehousut. Varsinkin jumpsuit isommassa koossa on ihan must hankinta, sillä edelliset haalarit ovat kesän aikana käyneet ihan liian pieniksi.


Mikä fiilis teillä tuli Mainion syksystä? Vaatteet ovat siis kaupassa 1.9. 2015 alkaen.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Tosi kivalta näyttää! Muutama tuote on varmasti tilattava. Myös naisten vaatteet on kivoja. Toivon vaan kovasti, että tällä kertaa on paremmin kokoja saatavilla, kun kesämallistosta en voinut ostaa mitään. Tiedätkö tuleeko nyt enemmän vaihtoehtoja kuin s/m ja l/xl?

  VastaaPoista
 2. En ole ollut nyt yhteyksissä Mainion kanssa muuten kuin saamalla nämä kuvat lehdistötiedotteen mukana. Mä en kesä mallistosta mahtunut t-paitaan (liian kapeat hihat) ja violetti naisten takki oli s/m niin en edes kokeillut sitä. Toivon siis itsekin yhtä kokoa isompaa mallia yläosiin.

  VastaaPoista
 3. Hih, Liisan serkku kuvissa ;)..

  VastaaPoista
 4. Ja se on hyvä että mun kommentit on arvioitavana ;).. Hih..

  VastaaPoista
 5. Haha, tää kesäaika on nyt ollut arvioinnissa kun en oo niin aktiivisesti käynyt blogissa - menis vanhojen postausten kommentit muuten ohitte. Pitääpä laittaa asetukset syysmoodiin! PS. Kuka on serkku?

  VastaaPoista
 6. Mainiot on laadultaan niin mainioita, että voin kokemuksesta suositella! Miksikään eivät ole menneet, vaikka kuinka ollaan pidetty ja pesty.
  Mallit miellyttävät ainakin meidän lapsia. Ainakin yksi haalari on tilattava keskimmäiselle, musta mekko näytyää kivalta kuopukselle. Viime vuoden mallistota tilasin napillisia hupparitakkeja. Ovat ihania! Jos vastaavia tästä mallistosta löytyy, tilaan varmasti.

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on se papillinen huppari - tosi hyvä! Ihan ekan malliston printit vähän kulahti, muuten on ollut tosi hyvälaatuisia. Siksi tykkäänkin tästä merkistä, että on oikeastikin laatukamaa!

  VastaaPoista
 8. Naisten mustavalkoinen mekko ja leggarit näyttää tosi kivoilta!! ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images