Maalla, mutta kaupungissa

Tämä viikko taitaa olla yksi kesän parhaimmista sään suhteen? Ja mikä onni kävikään, että keväällä mummon palstapuutarhaan kuuluvaa mökkivii...

vanhat annat mokillamokki kaamos maitopartatuolit puutarhassa munkkiniemimaalla kaupungissa punainen talooriippumatto kaamos tippuumaalla kaupungissa keltainen taloruusupuskat kaupungissa mokillariippumatossa hommat laiskatkurpitsa ja kukat elsamokki pallokukka 2015riikka ja pillimehutgrilliherkut maissi makkaramokki lepola riikanblogin lapsetkukkia vaasissa lepolanotebook riikan lahja


Tämä viikko taitaa olla yksi kesän parhaimmista sään suhteen? Ja mikä onni kävikään, että keväällä mummon palstapuutarhaan kuuluvaa mökkiviikkoa varatessa päädyimme juuri elokuiseen viikkoon. Tällä mökillä olemme nyt jo kolmatta kertaa Kaamoksen kanssa - viime kesä jäi jostain syystä väliin, olisimmeko olleet juuri silloin Berliinissä tai jossain muualla.


Mökki on hauskassa paikassa, sillä olemme lukuisien palstapuutarhojen keskellä kaupungin äänien ulottumattomissa. Silti olemme ihan raitiovaunukiskojen vieressä ja palveluiden lähellä. Unohdettuani saippuat ja muut tärkeydet kotiin kävelin alle kilometrin päässä olevaan apteekkiin hankkimaan matkapakkauksen erilaisia pesuaineita sekä rasvoja ja nappasin samalla mukaan lähileipomon perunarieskaa. Mukavaa vaihtelua sille toiselle mökille, jossa lähin kauppa on 20 kilometrin päässä. Tänne kavereidenkin on helppo tulla kylään grillaamaan, mutta fiilis on ihan toinen kuin yleensä Helsingissä, ainakaan näin lähellä keskustaa.


Elokuussa palstan mökissä on ihana olla myös siksi, että mummon maasta saa helposti herkkuja ruokapöytään. Tänään söimme uusia perunoita, papuja, punajuurta ja kurpitsaa - kaikki täällä kasvaneita herkkuja. Eilen tosin grillasimme myös kaupan maissia, halloumia ja Riikan porukan tuomia nakkeja oman sadon lisäksi. Hyviä nekin!


Negatiivisena puolena hyvissä ilmoissa ja rentouttavassa ilmapiirissä on, ettemme jaksaneet lähteä edes Taiteiden yöhön ihmettelemään. Palsta-riippumatto-ruokapöytä akselillakin kun riitti fiilisteltävää meidän tarpeisiimme.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. […] mä muuten vilahdan tositomerana vaativassa mehujaossa Elsan blogissa […]

    VastaaPoista
  2. Onpa upean näköinen paikka!
    Mekin ollaan täällä mökillä tyttöjen kanssa. Mä ajelen täältä töihin ja tytöt nauttivat mummin ja pappan seurasta. Tänään olivat käyneet lintutornilla ja veneajelulla, ihan mahtavaa! ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images