Arjen alku ja kurkkaus Lumoan mekkoihin

Tänään alkoi viimein arki ihan kunnolla ja löysin itseni pitkästä aikaa rakkaasta Hakaniemestä. Ohjelmassa oli tapaamista tapaamisen perään...

kallio liikennemerkki maanantai silvoplee ekopharma palislumoan mekot syksy 2015 plussuvi lumoan makin takanalumoan rusetti solmuke miehetlumoan mekkokuvaukset elsa 1lumoan mekot kuvauksissa elsa


Tänään alkoi viimein arki ihan kunnolla ja löysin itseni pitkästä aikaa rakkaasta Hakaniemestä. Ohjelmassa oli tapaamista tapaamisen perään ja suunnitelmia on nyt pitkälle syksyyn. Ensimmäiseksi aamulla kävin kuitenkin hakemassa Ekolosta todella stydiä ruusuntuoksuista sheavoita kesän kuivattamille kintuilleni ja rasvasin kuvista päätellen myös puhelimeni ja tietokoneeni sillä. Lounastin liian pitkästä aikaa Silvopleessa, mutta otin menetetyt lounaat takaisin viihtymällä ravintolassa lähes 2.5 tuntia suunnitellen Ekopharman kanssa tulevaa syksyä ja ensi vuotta.


Silvopleesta nappasin entisen työpaikkanaapurini Soilen mukaani Made in Kallioon, jossa Lumoan-vaatemerkin tirehtööri Suvi jo odotteli mua kuvausmalliksi uusille plusmalliston mekoille. Malleilu sujui yllättävän sutjakasti, vaikka superkuuma sää saikin kasvot hikoilemaan ja tukkaan luonnollisen wetlookin. Uudet Lumoan-mekot rantautuvat tällä viikolla nettikauppaan ja uutuutena mallistosta löytyy myös mekkoihin mätsäävät rusetit miehille, tai miksei naisillekin. Tarkkanäköisimmät huomaavat, että luvassa on myös paljon toivottua mustaa mekkoa hieman pidemmässä mallissa, ihan mahtava juttu!


Kuuma sää saa nyt olon laiskaksi, vaikka hommaa riittäisi vielä illaksi ja luultavasti yöksikin. Lähden loppuviikosta Köpenhaminaan viikonloppureissulle enkä ajatellut ottaa muuta kuin lomamoodin mukaani.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Ihana Suvi <3 ja tosi mageet nuo kundien rusetit. Niin ja tietysti sun päällä tuo mekko. Very stylish!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mustakin körtin saa pienellä stailauksella ;) oli tosi hyvän mallisia nää uudet mekot ja ihana kun oli vyötärönauhojakin!

  VastaaPoista
 3. Just mietin, että periaatteessa olisin voinut laittaa edes vähän meikkiä tai korjata ponnaria tai silittää paidan pesun jälkeen :D Hah.

  VastaaPoista
 4. Mä olen lumoutunut Lumoon vasta ihan pari viikkoa sitten. Näyttää mahtavalle!

  VastaaPoista
 5. Suvi, ihan kokemuksesta sanon ettei se meikki kauaa naamassa ois pysynyt :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä!! Mä jännään toki myös kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Varo vaan, mä tuun köpikseen pelkissä pitsimekoissa niin lumoudut lisää!

  VastaaPoista
 8. No ei oo. Laitat farkut ja poolan paidan. Mä tuun mun mekkokuorman kanssa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images