OOTD: Itä-Helsingin ihailijana

mekko: Mainio, kengät: Palladium, laukku: Lumi (saatu) Kaunakohan siitä on, ,kun kirjoitin etten sentään kulje lapseni kanssa samanlaisissa ...

mainio college kivinen mekko2


mekko: Mainio, kengät: Palladium, laukku: Lumi (saatu)


mainio college kivinen mekko3mainio college kivinen mekkokengat palladium elsaelsa mac sushi kiss


Kaunakohan siitä on, ,kun kirjoitin etten sentään kulje lapseni kanssa samanlaisissa mätsäävissä kuoseissa. Perun sanani, kyllä mä kuljen. Olen itse keväästä asti ihaillut Kaamoksen Mainion collegevaatteita violetilla Kivinen-printillä ja ostaa täräytin trikoomekon Harakanpesän alesta samalla kuosilla. Kivinen on ehkä se mun lempparein Mainio-kuosi kautta aikain ja olen niin tottunut siihen jo valmiiksi, etten huomaa sen räväkkyyttä itse. Kunnes huomaan, että lapsen kanssa samisvaatteissa liikkuessa meille hymyillään niin paljon, että sen on pakko johtua tuosta kuosista ja siitä kuinka me ollaan tukat sekaisin kuin majakka ja perävaunu.


Tänään on hymyilyttänyt kyllä itseänikin paljon. Olen jossakin Itä-Helsinki huumassa pyörinyt vähän siellä ja tuolla, kuunnellut Nikke Ankaraa ja kommariräppiä ja ihaillut bussin ikkunasta kuinka ruma ja samalla ihana illan hämyinen Itä-Helsinki onkaan. On hauskaa huomata, kuinka urheilutrendi on tarttunut myös paikallisiin musliminaisiin, jotka harppovat lenkkareissaan ja huiveissaan pitkin katuja ja miettiä samalla miksi ihmeessä joku halusi korkean tornitalon keskelle muuten matalarakenteista Vuosaarta. Runkolinja 560:lla ajellessa mietin myös pitäisikö nyt hankkia 10cm halkaisijalla olevat ghettorinkulat korviin ihan vain nostalgiamielessä...tärkeitä asioita. Julistin myös tänään Mimmille, että koko kesän ihanin asia on tuo MAC:n Sushi kiss-huulipuna. No ehkei se ihan ihanin ole, mutta olkookin klisee, niin pienistä asioista tuntuu nauttivan eniten. Mätsäävät vaatteet ja lohenpunainen huulipuna 4eva!


Kuvat: Anna-Maria/ Secret Wardrobe


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Kiitos! Mulla on vähän kasvatus hommat mielessä, joten opettelun tuollaisen letin piristämään :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images