Terveellinen kesäherkku nro1: raparperisoijajogurtti

Hehkutin tätä jo kuukausi sitten Instassa, nyt hehkutan täälläkin! Kesän paras herkku on löytynyt ja se on Plantin (ent. Nordic Milkfreedom...


Hehkutin tätä jo kuukausi sitten Instassa, nyt hehkutan täälläkin! Kesän paras herkku on löytynyt ja se on Plantin (ent. Nordic Milkfreedom) raparperisoijajogurtti. NIIN HYVÄÄ! Kun maistoin tätä ensimmäisen kerran, oli pakko kysyä esittelijältä, että onko tämä oikeasti suoraan purkista. Olin varma, että raparperiherkkua oli tuunattu salaa vähintäänkin kuohukermalla, niin pehmeän ihanan mahtavan makuista se oli.


Instassa hehkutettuani Plantia, naapurini oli ottanut neuvosta vaarin ja lähtenyt etsimään jogurttia läheisestä isosta marketista. Hyllyssä oli odottanut yksi purkki ja hän oli ajatellut, että jopas mun Instahehkutuksella on valtaa. Olisikin ollut, totuus on, että ostin itse k-marketin tyhjäksi Plantista jättäen (vahingossa!) sen yhden purkin hyllyyn. Näitä on nyt tullut syötyä purkki jos toinenkin, mutta nyt varastot alkavat ehtymään. Viimeksi kaupassa käydessäni huomasin, että raparperisoijajogurttirivi oli jälleen tyhjä, joten uutta erää odotellessa lienee pakko keksiä korvaaja tälle sesonkimaulle. Joku kertoi kookos-soijajogurtista, joten ehkäpä se lähtee seuraavaksi testiin.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. En löytänyt netistä tietoa minkä verran sisältää sokeria.. Harmi jos on se 9-10g/100g, tällöin ei voi sanoa kovin terveelliseksi vaikka hyvää varmasti on.

  VastaaPoista
 2. Mullakaan ei ole tässä nyt purkkia josta tarkistaisin. Terveellisellä tarkoitin vertailua siihen, että luulin tässä olevan kermapohja. Ja nyt kun ollaan syöty tätä esim jätskin tilalla niin veikkaan että terveellisempää on :)

  VastaaPoista
 3. Niiiiin jooo!! :D Varmasti näin on.

  VastaaPoista
 4. Kaivelin tossa roskista ja löysin paketin :D 11g sokeria/ 100g. Paljonkohan jädessä yleensä on?

  Tuli mieleen, että toivottavasti oot löytänyt jo Arlan luontoplussan jogurttirahkat, niissä on mehua makeutuksena mut ei lisättyä sokeria. Nekin on hyviä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images