Ikävä potkulautaa-päivä

Asioiden tärkeyden yleensä huomaa vasta sitten kun sen menettää. Pätee tietenkin terveyteen, mutta valitettavasti myös tavaraan ja meidän ta...

Asioiden tärkeyden yleensä huomaa vasta sitten kun sen menettää. Pätee tietenkin terveyteen, mutta valitettavasti myös tavaraan ja meidän tapauksessa potkulautaan, joka jäi isän luo. Mulla oli tänään päivä, jolloin jouduin pörräämään ympäri kaupunkia asioita hoitamassa ja en uskaltanut ottaa Kaamosta kävellen mukaan, ettei suunnitelmat tyssää väsymykseen. Kaivoin siis pitkästä pitkästä aikaa rattaat avuksi ja olipa OUTOA olla niiden kanssa liikenteessä. En olisi voinut kuvitellakaan kuinka kätevä potkulauta on lapsen kanssa liikkuessa, mutta se kyllä voittaa 4-vuotiaalla rattaat mennen tullen.


Asioiden hoitamisen lisäksi vähän myös humputeltiin, käytiin kahvilassa, Sydämen pohjasta-kampaamossa jätskillä ja skeittikaupassakin, vaikkakin lauta jäi vielä kauppaan harkittavaksi.Töölössä pyöriessä keksin, että käytäisiin samalla tsekkaamassa tuo Hakuna Matatan SUP-vuokrauspiste, joka on siis Töölönlahdella. Tai oikeastaan halusin nähdä millaiset aallot tuulisena päivänä Töölönlahdella on, kun Sompasaaressa oli lauantaina ihan mahdotonta pysyä laudan päällä. No, Töölönlahti vaikutti tuulisena päivänä paremmalle vaihtoehdolle.


Hakuna Matatan vierestä löysimme kivan Tyyni-kahvilan, josta ostimme vähän korppuja. Muuhun ei rahamme riittäneet, sillä olin vahingossa jättänyt lompakkoni kotiin aamulla ja pelimerkkimme olivat niitä, joita laukunpohjalta sattui löytymään. Kieltämättä 2.7 euron budjetilla olisi voinut irrota muutakin kuin kuivaa pullaa, mutta Töölönlahdella on Töölönlahden hinnat ja kahvikupillisestakin olisi saanut maksaa 3 euroa. Tosin tuohon 3 euron kahvikupilliseen tuli kaupan päälle komeat näköalat ja nopealla vilkaisulla Tyyni-kahvilan lehtihyllystä olisi löytynyt kiinnostavaa luettavaa tuntikausiksi. Ehkäpä seuraavalla kerralla pakkaan kympin laukkuun ja otan kahvin kera jopa pullan. Nyt kuitenkin mentiin korpuilla ja vedellä, hyviä nekin.


Tänään tuli myös todettua, että kyllä me otetaan mieluummin potkulauta matkoillekin mukaan kuin rattaat. Potkulauta helpottaa lapsen kulkemista, mutta ei rajoita omaani oikeastaan mitenkään. Lähinnä tässä mietin miten sen potkulaudan kanssa lentokoneella matkustaminen onnistuu, täytynee irrottaa osat toisistaan ja laittaa skuutti isompaan matkalaukkuun. Rattaiden kuljetus lienee lähes kaikissa lentoyhtiöissä ilmaista, mutta luulen skuutin kuljetuksen maksavan melko paljon, jos se olisi ihan oma pakettinsa.


ps. Kaamoksen elämän eka PARTURIAIKA tilattu! Pitkätukkavihaajien on silti turha toivoa liikoja...;)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Eikö olekin jännä huomata, miten elämä vaivihkaa muuttuu :) Itsekin olen tyystin unohtanut ajat, kun lykkäsin tuplarattaita joka paikkaan - oih, miten rasittavaa se olikaan, vaikken sitä siinä vaiheessa tajunnut :D Tytöt on nyt 6v. ja 8v. ja rattaista taidettiin luopua suurin piirtein siinä vaiheessa, kun pienempi oli 4v.

    Kaamos on niin hurmaava nuori mies :) Hymy nousee huulille joka kerta, kun hänen kuviaan katselee. Ei varmaan vähiten sen takia, että hän voisi ulkonäkönsä ja väriensä puolesta olla aivan hyvin tytärteni pikkuveli. Hyvin paljon samaa näköä, etenkin kuopukseni kanssa. Punapäät on parhaita! <3

    Ihania kesäpäiviä teille! Potkulaudalla tai ilman :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images