Sunnuntainen alennusvinkki

Pikkumuistutus sunnuntaihin! Ekopharman aurinkovoide-arvonta on voimassa vielä tänään ja samoin on Hillakaupan Ekopharma professionals (ja ...


Pikkumuistutus sunnuntaihin! Ekopharman aurinkovoide-arvonta on voimassa vielä tänään ja samoin on Hillakaupan Ekopharma professionals (ja BTB13) varastotyhjennyskin. Mikäli siis joku Ekopharma-lemppareistasi on lopussa, tai haluaisit kokeilla suomalaista luomumarjoista potkua saavaa ammattilaisluonnonkosmetiikkasarjaa, tänään kannattaa tilata. Näitä tuotteita saa tosi harvoin -20% alennuksella!


Muutamia lempituotteitani Ekopharma professionalsilla ovat naamiot, seerumit ja öljyt. Tällä hetkellä omassa käytössäni on mm. ravitseva c- ja e-vitamiinia sisältävä mustaherukan siemenöljy sekä herkän ja couperosaihon naamio. Näissä kummassakin vaikuttavien aineiden joukosta löytyy Korialla kasvatettua luomu-mustaherukkaa, ja sitä ei ole vaan nimenä vaan se on yksi inci-listan ensiksi mainituista ainesosista. Myös kosteuttava vadelmaseerumi, joka sisältää kosteuttavina aineina mm. keramideja, hyaluronihappoa, aloe veraa, vadelma- ja kurkku-uutetta on ihan huippu tuote!


Tarjoukset ja arvonta ovat voimassa tosiaan vain tämän sunnuntain :) Nyt kuitenkin takaisin pihalle nauttimaan lämmöstä.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Tämä kuvassa näkyvä aurinkovoide on mahtava tuote :) Levittyykö vartalovoide yhtä hyvin?

    VastaaPoista
  2. Minusta levittyy ihan yhtä hyvin. Just aamulla testailin muita ekorasvoja ja Ekopharmaa, niin kyllä tää on oikeasti tosi hyväntuntoinen rasva vrt noihin paksuihin valkoisiin tökötteihin.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images