Maison - Bobo Chosesin keittiösarjauutuus

Juuri, kun päätin pistää pillit pussiin Bobo Chosesin huonolaatuisten, mutta ah niin ihanien, vaatteiden osalta, muuttaa espanjalainen ...

MAISON BOBO-002 MAISON BOBO-004 MAISON BOBO-005 MAISON BOBO-006 MAISON BOBO-009 MAISON BOBO-010


Juuri, kun päätin pistää pillit pussiin Bobo Chosesin huonolaatuisten, mutta ah niin ihanien, vaatteiden osalta, muuttaa espanjalainen lastenvaatemerkki suuntaansa enemmän lifestylemerkiksi. Ensin tuli tapetit, nyt keittiötarvikkeet eli melamiini kipot ja kupit sekä erilaiset keittiöpyyhkeet ja tarjottimet.


Entisen pääsuunnittelijan ja merkin perustajan Laia Aguilarin Bobolta lähtemisen jälkeen merkki on uudistunut lähinnä juuri laajentamalla mallistoja, tyylin pysyessä tunnistettavana ja omintakeisena. Eilen illalla juuri pakkasin kasan Bobon vaatteita matkalaukkuun lomamatkaa varten ja mietin, että laadun lisäksi vuodesta toiseen melko samanlaisena jatkunut tyyli vähän kyllästyttää. Kun kyseessä on selkeästi design-merkki, toivoisin myös sitä ihan uutta suunnittelua esimerkiksi printteihin kun loppujen lopuksi housut ovat aina housuja ja lautaset lautasia.


Suosituilla lastenvaatemerkeillä uudistuminen tuntuu olevan melko vaikeaa ylipäätään. Toisaalta ymmärrän, että tietyllä tyylillä breikannutta brändiä ei tahtoisi ehdoin tahdoin lähteä muuttamaan, mutta edelleenkin tuntuu monien merkkien junnaavan tyylillisesti paikallaan. Kuluttajana sitä vain toivoisi saavansa uusia kiinnostavia mallistoja jo diggaamiltaan merkeiltä, ei pelkkää vanhan toistoa. Tässä mielessä Bobo Chosesillakin on mielestäni vielä parannettavaa, vaikka malliston laajennus onkin hieno juttu.


Ensimmäinen reaktioni on siis maltillisen positiivinen ehkä, muutamia retkimukeja tarvittaisiin uusia ja melamiini olisi materiaalina hyvä. Ja onhan nuo kivoja! Katsotaan nyt sitten julkaisupäivänä eli elokuun 3. päivä onko alkuinnostus jo laantunut. Ilmaisiahan nämä eivät tunnetusti tule olemaan, mutta ehkä muutamalle mukille löytyisi uusi koti Itä-Helsingistä...


Mitäs pidätte?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ootko muuten bongannut Laia Aguilarin uuden vaatemalliston:
  http://www.theanimalsobservatory.com/

  Bobon keittiöjutut on tosi kivoja!
  Tykkään hedelmistä enemmän astioissa ja pyyhkeissä kuin vaatteissa. =D

  VastaaPoista
 2. Enpä ollut, mutta nyt olen. Tosi kivoja videon perusteella!

  VastaaPoista
 3. Ihana että välillä tällaisiakin postauksia missä ei näytetä sun sairaalloisen lihavaa ruhoas tai keltaista hammasrivistöä :)

  VastaaPoista
 4. miksi sä täällä käyt ees? Kannattas varmaan etsiä joku valkohampaisempi seurattava :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images