Astetta parempi aamiainen The Cockissa

Startattiin eilen aamu melko aikaisin, sillä meillä oli aamiaistärskyt sovittuna jo aamu kahdeksaksi Fabianinkadulle The Cockiin . Ankean ai...


Startattiin eilen aamu melko aikaisin, sillä meillä oli aamiaistärskyt sovittuna jo aamu kahdeksaksi Fabianinkadulle The Cockiin. Ankean aikainen herätys vaihtui kuitenkin iloon kun tilasimme yhteiseksi aamiaiseksemme avokadoleipiä, granolaa ja chiapuuroa kookoksella terästettynä. Sekä tietenkin kahvit ja mehut päälle. Nam!


Suhtaudun pienellä varauksella blogihehkutettuihin ravintoloihin ja The Cockhan on juuri sitä kaliberia. Tuntuu, että hyvä ruoka saa netin kautta liian suuret odotukset ympärilleen ja vaikka lautasella kannettaisiin eteen hyvää ruokaa, sen kuvitteli olevan parempaa ja pettyy väkisinkin. Yritin siis olla fiilistelemättä ennakkoon The Cockin aamupalaa, jotta voisin yllättyä positiivisesti. Ja kokemus oli hyvä, vaikka ruoka maistui juuri siltä, miltä pitikin: avokadolta leivän päällä ja kookoksen makuiselta puurolta. En kuitenkaan tee tuollaisia makuyhdistelmiä useinkaan kotona aamuisin, joten teki terää, ehdottomasti. Etenkin tuo puuro oli niin hyvää ja kun raaka-aineet löytyvät nytkin kuivakaapista, taidan kokeilla joku päivä kotonakin astetta hifimpää puurokattausta.


Aamupalasta tuli mieleen, että olin tänään Yle Puheen haastattelussa vinkkaamassa kesäisen Helsingin kivoista jutuista, kuten juurikin ravintoloista. Pitääkin muistaa laittaa linkkiä haastikseen, kunhan se tulee ulos.


Ja hei, meillä on enää viikko Berliinin reissuun! Siellä niitä aamiaisia ja ravintoloita muutenkin tulee testattua. Tämä The Cockin aamiainen oli vasta ihan pieni laskeutuminen aamiaisherkkujen pariin ja jatkoa jutulle seuraa varmasti ensi viikolla Saksanmaalta :)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Viime perjantaina käveltiin illalla tämän raflan ohi ja mietin, että pitää mennä joku kerta. Tämä vain vahvisti sitä ajatusta :) Kaiken blogihehkutuksen tästä olen onnistunut ihan kokonaan sivuuttamaan.

    VastaaPoista
  2. Juu... Jostain syystä kosmetiikkablogeissa ei oo tästä puhuttu :P käyppä testaamassa!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images