RAUMA FLIKK

Pikainen palaaminen takaisin Raumalle! Monet varmasti tietävät Rauman pitsistä ja vanhasta kaupungista, mutta tiesittekö kuinka ennakkoluulo...

rauman flikka omm 2


Pikainen palaaminen takaisin Raumalle! Monet varmasti tietävät Rauman pitsistä ja vanhasta kaupungista, mutta tiesittekö kuinka ennakkoluulottomasti Raumalla yhdistellään uutta sekä vanhaa? Vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, mutta se ei ole museokaupunki vaan siellä oikeasti eletään vanhaa kunnioittaen, mutta myös silmät uudelle auki.


Yksi uusista valloittavista jutuista on Rauma Flikk, joka päivystää suurimman osan kesästä Rauman taidemuseon edessä, mutta tykkää kuulemma myös Rauman lukon peleistä ja voi siksi löytyä talvisin myös Rauman jäähallista :D Teos on Kerttu Horilan tuotantoa, ja saman taiteilijan teoksia löytyy Raumalta myös muualta, Rauman kanaalista löytyy Kolme sulotarta, uimassa olevaa naista ja Nainen kirkon penkillä löytyy tietenkin Rauman kirkosta.


Koska vanhassa kaupungissa nyt vaikuttava Rauma flikk ei ole mikään jämähtänyt tapaus, pitää hän tietenkin myös omaa Facebook-sivuaan :D Oli ihan pakko alkaa seuraamaan kenen kanssa flikka aikaansa viettää silloin kun me emme ole maisemissa.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images