COUNTRYMEKOSSA LAIVALLA

Nimesin nämä kuvat tietokoneen kansioon nimeltä "Bellat Virossa" vaikka viime lauantainen synttäriristeilymme käväisikin vain Tall...

bellat tallinnanlaivalla 1


Nimesin nämä kuvat tietokoneen kansioon nimeltä "Bellat Virossa" vaikka viime lauantainen synttäriristeilymme käväisikin vain Tallinnan satamassa ja seilasimme samantein Helsinkiin takaisin. Ulkomaanmatka se on pienikin ulkomaanmatka, hehe.


Pääsimme viettämään Bella-blogien 3v synttäreitä Eckerö Linen M/s Finlandialle. Kosmetologini Minna kyllä totesi sarkastisesti, että oikein Tallinnanlaivalle päätitte lähteä, mutta näin teimme. Tunnustuksena vielä, että tämä oli vuoden sisällä jo toinen "viihderistelyni" kyseisellä paatilla ja tosi mukavaa oli taas. Meiltä puuttui kaikki virallinen ohjelma, goodiebagit, kuvausseinät ja muut hommelit, sillä tarkoitus oli ihan oikeasti vain rentoutua ja pitää hauskaa. Skoolasimme kuohuvalla, söimme laivan buffassa vatsat täyteen, kikatimme hyteissä, löysimme toisemme lopulta laivan sundeckilta kun kaikki olivat ottamassa samaan aikaan asukuvia (ja lokkikuvia) ja sitten skoolasimme taas. Osalla jengiä ilta jatkui vielä Nespresson kahviputiikin 1v synttäreille, ja instakuvista päätellen itsekin olin vielä silloin hereillä ;)


Asukuvat otettiin tosiaan auringon laskiessa Tallinnan taa ja seilausmekoksi pääsi Ivana Helsingin "This is for you Gram" malliston takkimekko.


bellat eckerolinella elsa 2


mekko: Ivana Helsinki, aurinkilasit Monki, kengät: Skechers, laukku: kirppis


bellat eestissa elsa 1vestige verdant naamio eckerö lineeskero line skumppapullo


Jos risteilymuistot ovat edelleen lapsuudesta, ettekä usko että miniristeilyillä voi oikeasti viihtyä, suosittelen lämpimästi M/s Finlandiaa. Merellinen buffet oli hyvä ja viihtyisässä viiniravintola Naissaaressa ei todellakaan pelattu bingoa ja laulettu karaokea. Laivan oma kuohari oli positiivinen yllätys ja kun laivan kaupoista löytyi aarteita kuten virolaista Vestige Verdantin supernaamiota ja luksuskasvoöljyä sekä yksi nuoruudelta tuoksuva tuliainenkin, ei ostosmahdollisuuksistakaan voi valittaa. Hauska sinäänsä, että hyppään taas torstaina Finlandian kyytiin kun lähdemme Pärnuun pariksi päiväksi lomailemaan, joten loppuviikosta tulee testattua aamupalakin :)


Vinkki!  M/s Finlandian miniristeily joko päivällä (klo 08.30–14.30) tai illalla (klo 15.30–21.15) hintaan 5€/hlö (voimassa kaikilla lähdöillä 5.7.2015 saakka). Varaa matka täältä tuotekoodilla KETU.Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ai just tollako menemme, no kiva!

  Olisi kiva ollut olla mukana, mutta laulukerho hotelliöineen nyt vaan voitti. Sitä, kun oltiin jo suunniteltu reilut 5 vuotta ;).. To nähdään!

  VastaaPoista
 2. Tällä just! Oon matkustanut aika monet kerrat tällä mutta en oo koskaan syönyt aamupalaa, joten sitä odotellessa! Kunhan paranen vatsakrampeistani niin alan pakkaamaan! (Toiv jo huomenna!)

  VastaaPoista
 3. Minkä hintainen tuo ihmenaamio oli laivalla?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images