LUMOAN LILJAMEKOSSA

Hunajan keltainen Lumoan Lilja-mekkoni on jäänyt selkeästi sinisen Iiriksen varjoon. Keltainen väri on ihana, mutta koska lyhyempi, a-linj...

lumoan pitsimekko keltainen plussize elsa 3


lumoan pitsimekko keltainen plussize elsalumoan keltainen plus size kesamekko 1 pitsimekko


Hunajan keltainen Lumoan Lilja-mekkoni on jäänyt selkeästi sinisen Iiriksen varjoon. Keltainen väri on ihana, mutta koska lyhyempi, a-linjaisempi ja taskullinen Iiris-mekko on hivenen rennompi, olen jumittanut siinä. Tänään laitoin kuitenkin keltaisen mekon päälleni, sillä ihana aurinkoinen ilma vaati vaaleaa vaatetta. (Aurinkoinen ilma olisi kyllä vaatinut myös sukkahousuja, jotka jostain syystä unohtuivat takin kanssa aamulla kotiin...) Pitsimekon, denimin ja tennareiden yhdistelmä on tosi ihana ja mulle tulee siitä mieleen Haloo Helsingin Elli, jonka keikkavarustukseen Lumoan mekot monesti kuuluvat.


Mun on pitänyt etsiä tähän keltaiseen mekkoon jonkunlainen vyö, sillä tykkäisin kuroa hieman tuota vyötärönseutua yhteen. Ehkäpä käyn huomenna alkavalla Viron reissulla kangaskaupasta hakemassa ihan vain luonnonvaaleaa nyöriä tai jotakin pitsinauhaa, joka rimmaisi tuon pitsikauluksen kanssa.


Kumpikin Lumoan mekoistani sopisi hyvin myös viikonlopun valmistujaisjuhliin, mutta tuon samaan aikaan olevan Viron reissun kanssa meillä jää nyt valmistujaisjuhlat väliin. Jos jollakin on vielä juhlamekko haussa, Lumoan mekkoja löytyy Made in Kalliosta ja Tuomarinkylän kartanosta.


elli halooPicMonkey Collage


Loppuun vielä Lumoan facesivuilta löytyneet parit kuvat uudesta tyyli-idolistani Ellistä. Olen vihdoin löytänyt naisen, jonka tukka on vielä enemmän sekaisin mitä omani :D


mekko saatu.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images