ILTA PÄRNUSSA

    Tuntuu kuin olisimme saapuneet jonnekin rantalomakaupunkiin, jonne lennot kestävät vähintään neljä tuntia. Todellisuudessa olemme naapur... 

 

Tuntuu kuin olisimme saapuneet jonnekin rantalomakaupunkiin, jonne lennot kestävät vähintään neljä tuntia. Todellisuudessa olemme naapurimaassamme Virossa ja tarkemmin sanottuna Pärnussa. Matka tänne oli ihanan vaiherikas ja koska pääsimme Riikan ja perheidemme kanssa toimittajajoukon hännänhuipuiksi lehdistömatkalle, on tekemistä riittänyt. Takataskuun on kerääntynyt jo nyt yhden päivän aikana ihania ravintoloita, kauppoja, lapsiperheiden suosikkikohteita ja tähän mennessä hienoin näkemäni leikkipuisto ikinä. Edessä on ainakin askartelua, pyöräilyä, uintia, kilpa-autoja ja designia.


Kolme päivää Haapsalussa, Pärnussa ja Tallinnassa. Jos kaksi seuraavaa päivää ovat yhtä ihania kuin ensimmäinen, tulee Virosta heittämällä mun suosikki matkailumaa. Mä oon niin helppo kun ihastun aina uusiin paikkoihin sydämeni pohjasta :)


Kuvat on otettu kylpylähotellimme Tervise Paradiisin rannasta. Huh huh kun hiljainen ranta olikin kaunis ja rauhottava ja teki hyvää hektisen päivän jälkeen.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Oi, Pärnu on meidän perheelle mieleinen lomakohde. Pärnun lahti on vielä niin matala, että vesi lämpenee aurinkoisella kelillä melko nopeasti ja matalassa vedessä kelpaa muksujen pulikoida.

    Ennen juhannusta rannat on lähes tyhjiä ja heinäkuun helteillä on ihanaa vilinää - myös vanhankaupungin kaduilla on iltaisin mukavaa lomakylän sykettä.

    Tänä kesänä suuntaamme muualle, mutta lapset on jo varmistelleet, että eikös sitten ensi kesänä taas mentäisi Pärnuun. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images