HELINÄKEIJUTUKASSA

Onkohan linjoilla muita kotona vappua viettäviä? Me täällä katseltiin Helinä-keiju ja Mikä mikä hirviön arvoitusta ja juotiin simaa kaksin. ...

Onkohan linjoilla muita kotona vappua viettäviä? Me täällä katseltiin Helinä-keiju ja Mikä mikä hirviön arvoitusta ja juotiin simaa kaksin. Kemukutsuja olisi ollut useampiakin, mutta loppujen lopuksi päädyimme viettämään hauskan alkuillan kaupungilla, kävimme Juttutuvassa syömässä ja tulimme ajoissa kotiin viettämään leffailtaa. Nyt Kaamos jo nukkuu ja näkee varmaan Helinä-keiju uniaan, joten mäpä kirjoitan vähän (taas) hiuksista.


Pääsin eilen Schwarzkopfille hiusmalliksi testaamaan uutta pearlescent pastellihiusväriä, joten sain vapputukaksi jotain ihan uutta - nimittäin vihreitä raitoja. Kun laitoin viime vappuna hankkimani kukkapannan päähäni, Kaamos totesi mun näyttävän Helinä-keijulta, joka on kyllä kova kohteliaisuus! Raidat ovat ehkä sellainen hillitympi aikuisversio pastellitukkatrendistä, mutta kyllä mä voisin pikkuisen enemmänkin väriä päähäni jatkossa haluta. Esimerkiksi Sannin uusi vaaleansiniharmaa tukka on upea! Mut tää on varmaan just sitä mitä kolmikymppisen vakavastiotettavan toimistorotan ei pitäisi haaveilla ;) Silti mulla on fiilis, että kun vihertävät raidat haalistuvat, miksaan vaalean sinisen hoitsikka-colormask miksin ihan vain kokeeksi.


keijutukka elsa pastel 3keijutukka elsa 2 pastelkeijutukka elsa pastel


takki: Primark, mekko: Asos curve, kashmirneule: H&M+, huivi: Balmuir, kengät: Skechers


Asiasta toiseen, pakko kertoa pienestä värikriisistä tuon Balmuirin pellava-silkkihuivin kanssa. Nimittäin sain viikolla päähäni, että väri on ihan liian Katri Helenamainen ja näytän lähinnä ylioppilasjuhliin lakitettavaksi menevältä ja en ole päässyt ajatuksesta oikein eroon. Pienikin taitto harmaaseenpäin ja se olisi just sopiva denim, mutta nyt se on tuollainen kiltin tytön kevätjuhlien sininen, joka on vähän liian...kiltti. Mutta no can do, sillä on nyt mentävä!Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Teillä on ollut vallan paljon vauhdikkaampi vappu kuin täällä. Mä tulin töistä kotiin, vedin mässyöverit, join yhden happyjoen, makasin sohvalla katsellen ruotsin miljonääriäitejä ja nyt nukkumaan. Työetuna kun oli mahdollisuus villiin discoiluun päiväsaikaan, niin ei illalla enää jaksa. Ja seuralaiset osasivat varmasti käyttäytyä paremmin, sokerihumalasta huolimatta, kuin illan juhlakansa.

    VastaaPoista
  2. Oon varmaan mummouden multihuipentuma kun vasta nyt illalla somea selatessa tajusin, että tänään on "se juhlailta" :D ! Eli ilta meni todellakin rauhallisesti lasten kanssa kotona ja huomenna aiomme ulkoilla pitkään.

    VastaaPoista
  3. Oo, onpa kivat! Tulee semmonen olo, et pitäsköhän sitä itekin tehdä tukalle _jotain_! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images