TUTTU MYÖS KODIN KUVALEHDESTÄ...

Moni teistä on saattanut  törmätäkin minuun hieman totutusta poikkeavassa ympäristössä, nimittäin uusimmassa Kodin Kuvalehdessä! Sain kunnia...

kodinkuvalehti xl oi mutsi mutsi elsa


Moni teistä on saattanut  törmätäkin minuun hieman totutusta poikkeavassa ympäristössä, nimittäin uusimmassa Kodin Kuvalehdessä! Sain kunnian toimia kolmen aukeaman mittaisen plussamuotiin pohjautuvan jutun mallina eikä tällaisesta kyllä voi kieltäytyä. Olen tykännyt Kodin Kuvalehden lukijamallijutuista ja ylipäätään siitä, että lehti käyttää meitä tavallisia naisia kuvissaan. Tai tavallisia ja tavallisia, en oikein pidä koko tavallisen naisen käsitteestä, mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. Meitä ei mallitoimiston listoilta löytyneitä tyyppejä.


Olin tosi täpinöissäni kuvauksista, sillä jutun muotitoimittajana hääräsi Mirkka Siusluoto, jonka omaa tyyliä olen puolisalaa ihaillut ja tiesin, että lopputulos olisi jotain muuta kuin sitä perusmustaa tunikaa ja legginssiä. Idea jutussa onkin hyvin erilaiset tyylit, melko kreisitkin ideat ja yhdistelmät sekä vinkit nettikauppoihin, josta plussamuotia löytyy helposti. Löysin itsekin monta uutta merkkiä, joihin pitää tutustua paremmin tulevaisuudessa.


Tämä vapputeemainen Kodin Kuvalehti ilmestyi jo viime viikolla, mutta jotenkin aika ja kiire ja kaikenmoinen säätö meni tämän edelle ja vasta tänään näin koko lehden livenä! No , nopeasti kaupan kassajonossa tsekkasin jo viime viikolla, että olenko se oikeasti minä siellä, mutta en sen enempää ehtinyt perehtymään kuviin. Nyt tutustuttuani tarkemmin oli kuvat musta tosi onnistuneita, mutta omaa pikkuhaastistani en ehtinyt vieläkään lukemaan :D Mikäs kiire tässä on valmiissa maailmassa... Jos kuitenkin ammattilaisen tekemä juttu plussamuodista kiinnostaa, suosittelen nappaamaan lehden ostoskoriin kauppamatkalla viimeistään ensi viikon alussa ennen uuden numeron ilmestymistä.


Näkikö kukaan tätä juttua? Mitä tyyli oli paras?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. Näin :-). Kauniita kuvia, mutta aivan aivan rehellisesti sanottuna ajattelin jo lehteä lukiessani, että paras tyyli on sinun omasi!

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä se näin on, että ihminen näyttää parhaalta niissä omissa lempivaatteissaan :) Ja tyyli on myös elettyjen vuosien tulos, ei monikaan mene kauppaan että "päivää, haluaisin olla etninen prinsessa" jos se olisikin muotia. Mutta oli kyllä hauskaa kokeilla esimerkiksi näitä kahta tyyliä, jotka oli jossain määrin mua värikkyyden, yhdistelyjen ja myös tuon urheiluvivahteen osalta. Mutta silti ihan eriä!

  VastaaPoista
 3. WAU mitä kuvia! Ihastelin niitä kun lehti kotiutui. Mun mieleen oli marimekon mekko kuva!

  VastaaPoista
 4. Minä vielä odotan Kodin kuvalehteä, olen sen nimittäin tilannut tänne Saksaan... Mutta näin jo viime numerossa, että muotijuttu sinun kanssa on tulossa :-) Missä se lehti viipyy?

  VastaaPoista
 5. Raitamekko oli minun suosikkini, kiva oli sinut bongata lehdestä. Ja plussamuotia ei oo ikinä liikaa esillä.

  VastaaPoista
 6. Se MArimekko-look oli kyllä kiva ja turbaani varsikin oli ihana!

  VastaaPoista
 7. Enpä tiedä, voihan siinä mennä toki tovi että tulee. Ulkomaan postissa menee musta välillä tosi kauan, joskus menee nopeammin kuin Suomessa!

  VastaaPoista
 8. Raitamekko on kyllä ihana näin keväällä aina!

  VastaaPoista
 9. Heips!
  Minä bongasin sinut myös heti - kerrassaan ilahduttava ja virkistävä juttu!
  Kivoja vaatteita, myös Marimekko ja se turbaani kolahgtivat eniten,
  mutta parasta sinua on kyllä ihan sinä itse! Sinuna, omilla vaatteilla ja idiksillä!

  VastaaPoista
 10. Tällä kertaa se ei ollut Suomen posti vaan meidän huusholli... Lehti oli jo ollut pari päivää pöydällä, enkä nähnyt sitä :-)
  Ihanat kuvat sinusta! Näkyy hymystä, että oli hauska kuvaus :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images