SKY-KOSMETOLOGI MINNA MONTHANIN VINKIT UPEAAN KEVÄTIHOON!

Kun aloitin viime kesänä Kauneushoitola Hillan ja Ekopharman kanssa yhteistyön, mulle suositeltiin aina vuodenaikojen vaihtuessa täydellis...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kun aloitin viime kesänä Kauneushoitola Hillan ja Ekopharman kanssa yhteistyön, mulle suositeltiin aina vuodenaikojen vaihtuessa täydellistä kasvohoitoa, joka valmistaisi ihon tulevaan vuodenaikaan. Toissa viikolla oli taas vuodenaikaremontin aika ja kävin Hietalahdessa Hillassa hoidettavana täydellisen kasvohoidon verran. Samalla kyselin Hillan Minnalta vinkkejä, miten talven nuuduttamasta ihosta saadaan upea heleä kevätiho, joka on valmis ottamaan auringonsäteet vastaan. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa kuulemma ole, vaan säännöllinen ihonhoito ihotyypille sopivilla tuotteilla on avainasemassa, samoin terveet elämäntavat. Muutamia vinkkejä sain kuitenkin jaettavaksi asti! Ja vinkkien jälkeen löydät myös pienen alennuksen Kauneushoitola Hillaan  :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


SKY-kosmetologi Minna Monthanin vinkit upeaan kevätihoon:


1. Ihonhoitorutiinin säännöllisyys ja omalle ihotyypille sopiva kosmetiikka. Käytän itse samoja Ekopharman tuotteita, joita käytän myös asiakkailleni. Ne ovat suomalaisia, allergiaystävällisiä ja niiden teho perustuu luonnon ainesosiin. Suosikkini on todella kosteuttava ja kiinteyttävä kollageeninaamio tyrniuutteella.


2. Täydellinen kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella. On tärkeää, että talven jälkeen saa ihon puhdistettua kunnolla vastaanottamaan auringonsäteet ja kotihoitoa tehokkaammat hoitolatuotteet antavat kunnon piristysruiskeen talven aikana nuutuneelle iholle. On myös tärkeää, että kosmetologi analysoi ihon säännöllisesti, jotta käytössä on oikeat hoitotuotteet. Monet esimerkiksi luulevat ihon olevan rasvainen, vaikka se todellisuudessa on hyvin kuiva. Ihotyyppi voi vaihdella vuodenaikojen mukaan.


3. Aurinko ja katupöly kuivattavat ihoa, älä vaihda täyteläisiä talvivoiteita kevyempiin liian aikaisin! Kuivuuteen taipuvainen iho voi vain kosteutettuna hyvin, kasvovoiteiden lisäksi naamiot ja hoitoöljyt käyttöön myös keväisin. Pintakuivaa ihoa kannattaa kosteuttaa iltaisin esimerkiksi Ekopharman mustaherukansiemenöljyllä.


4. Juo, juo, juo! Veden merkitystä ei voi alleviivata liikaa. Vesi saa elimistön ja ihon voimaan hyvin ja vedenjuonnin lisääminen näkyy ihossa usein jo parissa viikossa. Usein huonosti voivan ihon pikaparantaja on vesi, ei kallis ihmevoide.


5. Muista aurinkosuoja myös meikin alla, vaikka et viettäisikään pitkiä aikoja auringossa. Ekopharman kesäaikaan tarkoitetussa päivävoiteessa on suojakerroin 15. Se suojaa 93% auringon haitoista, etkä tarvitse kasvoillesi muuta suojaa. Suojaavaa päivävoidetta voit käyttää huolettomasti heti ensimmäisistä kevätpäivistä syksyyn saakka.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Minnalla olisi jälleen kiva tarjous teille, jotka haluatte käyttää luonnollista suomalaista Fi-natura sertifioitua ekokosmetiikkaa. Äitienpäivään mennessä Hillassa tehdyt täydelliset kasvohoidot saa nyt alennushintaan 80 euroa, kun mainitsee kuulleensa tarjouksesta blogistani. Ei muuta kuin tilaamaan aika suoraan nettiajanvarauksesta! Tarjous on voimassa poikkeuksellisesti yli kuukauden, äitienpäivään saakka, sillä Hillan ajanvaraus on kohtuullisen täynnä ja haluamme, että kaikki halukkaat pääsevät täydelliseen kasvohoitoon alehinnalla:) Aika kannattaa kuitenkin tilata heti, että sen varmasti saa ennen äitienpäivää!


ps. Omat tämän hetken Ekopharma-suosikit löytyvät tällä kertaa kuvista. Öljyt ja naamiot ovat nyt täälläkin tehokäytössä,kun iho on todella pintakuivalla päällä!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Tämä oli kuin musiikkia korvilleni, kun luin kollageeni-tyrnistä ja kaikista luonnonmukaisista tuotteista! Kiitos vinkeistä, niitä täytyy alkaa kokeilemaan heti. :)

  Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei, jos et pääse Hillaan niin siellä on myös nettikauppa! Tuotteet on paketoitu, mutta jos joku tietty tuote kiinnostaa, meilaa Minnalle niin varmasti lähettää. Näitä myydään vain kosmetologeilla, Hilla on yksi harvoista paikoista jolla on nettimyyntiä.

  VastaaPoista
 3. Moi! Minä sain kanssa mahdollisuuden testata EkoPharmaa. Jos kiinnostaa, niin käy tsekkaamassa minun blogista. Olen käyttänyt aiemmin ulkomalaaisia luonnonkosmetiikka tuotteita ja nyt oli upeaa päästä kokeilemaan suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Ja ihana saada opastettuna rutiinit takaisin. Minulla on ollut vähän niin ja näin ihonhoito lapsen syntymisen jälkeen. Ei ole aina ollut ensimmäisenä mielessä.... :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images