ASTETTA RENNOMPI PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen tuli kyllä tarpeeseen. Pitkä viikonloppuvapaa, jolloin vielä kaikki paikat lauantaita lukuunottamatta kiinni. Emme voineet tehdä ...

Pääsiäinen tuli kyllä tarpeeseen. Pitkä viikonloppuvapaa, jolloin vielä kaikki paikat lauantaita lukuunottamatta kiinni. Emme voineet tehdä mitään! Tai siis teimme kyllä, potkulautailimme, katsoimme Disneyn leffoja, pelasimme, askartelimme ja sen sellaista. Mutta parasta oli vain olla, mä nukuin päiväunia ja luin. Sunnuntaina sitten tehtiin porukalla ruokaa.


Ruuankin suhteen otin rennosti, maitopurkit ja mämmipurkit pöytään ja eripariaterimet käyttöön. Ruuaksi sitä mitä kaapista löytyi: vähän kanaa, lohkoperunoita, kananmunakastiketta, lammasmakkara-pastasalaattia... hyvää. Pöytäkoristeena Kaamoksen päiväkotiaskarteluja ja legoista rakennettu pääsiäisasetelma :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jälkkäriksi mämmin kanssa oli oikein Maria Montazami-roseeta :D Oli oikeasti ihan hyvää roseeta, ei auta valittaa! Kiitos vain naapuriin lahjasta.


Kaamos lähti sunnuntai-iltana papan ja mummon kanssa ja mä jäin kotiin lukemaan. Luin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä yhden Outi Pakkasen dekkarin ja tänään olen vain ollut ja lukenut, nyt meneillään on Ekovuosi Manhattanilla-kirja. Huomenna onkin oikeastaan ihan kiva palata takaisin duuniin, vaikka toisaalta tällainen pitkä löysä viikonloppu saa kyllä kaipaamaan paljon myös kesälomaa. Onneksi kesäkin on ihan nurkan takana.


Miten teillä meni pääsiäinen?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Mun piti kommentoida ihan tuon Maria Montazami-roseen tähden. ;) Hei mä olisin halunnut, että tää pääsiäinen jatkuu, vaikka sinne kesälomaan saakka. Onneksi tänään tuli kevät! Talveen ei ole paluuta.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images