ENNAKKOKATSAUS EXCUSE MY BONBON-VAATEMERKKIIN

Tämä päivä ei mennyt ihan putkeen, luulin nimittäin suurimman osan päivää nyt olevan torstai. Muuten se ei haitannut mitään, mutta mennessän...


Tämä päivä ei mennyt ihan putkeen, luulin nimittäin suurimman osan päivää nyt olevan torstai. Muuten se ei haitannut mitään, mutta mennessäni illalla innosta puhkuen juhlimaan uutta kurvikkaille suomalaisnaisille suunniteltua Excuse my BonBon-vaatemerkkiä, ei juhlapaikalla näkynyt muita juhlijoita. Huomasin kuitenkin ikkunasta, että joku siellä showroomtilassa oli ja painelin sisään. Ja oikeastaan olikin onni, että erehdyin päivästä, sillä sain Excuse My BonBonin suunnittelijalta, Sari Hirvoselta, privaattiesittelyn jo ennen varsinaista juhlapäivää ja hänen luvallaan postailenkin asiasta jo nyt!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Excuse My BonBon on uusi Suomessa suunniteltu kurvikkaiden naisten vaatemallisto. Se alkaa koosta 40 ja loppuu kokoon 54. Suunnittelu ja malliompelu on suomalaista, vaatteet ommellaan Virossa ja Portugalissa. Suunnittelija Sari Hirvonen on kuopiolainen vaatesuunnittelija, jolla on pitkä tausta suomalaisten vaatteiden suunnittelussa mm. Stockmannilla.


Itse vaatteet olivat yhtä lukuunottamatta mustia, mikä sopii varmasti monelle hyvin. Itsehän olen värikkäiden vaatteiden ystävä, mutta käytän mustaa tietenkin myös. Ensi silmäyksellä ihastuin mekkoihin paljon, ne olivat aivan ihanan pehmeää materiaalia ja tuntuivat huippulaadukkailta. Siksi yllätyinkin, että mekkojen hinnat ovat vain 120-160 euroa, kun oletusarvoni oli paljon korkeampi. Yksi vyöllä kiristettävä lahkolaismekko jäi erityisesti mieleeni, samoin hyvin epä-elsamainen sifonkipaita isolla solmittavalla rusetilla sekä hyvin tukeva kynähame. Kokeilin sifonkipaitaa ja kynähametta päällenikin, ei ehkä yhdistelmänä minua, mutta sifonkipaita olisi mahtava "parempi vaate" töihin, yhdistettynä tietenkin rennosti farkkuihin, paita housuihin pujotettuna. Kynähametta taas voisi käyttää ihan minkä tahansa kanssa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Koosta annoin pientä kritiikkiä, sillä itselleni sopivin koko oli tuo 52-54, joka ei ihan vastaa kokoani. Kokolappu on täysin toissijainen asia, mutta harmillista tässä on, ettei mua paljon isommat löydä mallistosta sopivaa kokoa. Bonuspuolena on kuitenkin se, että kyseessä ei olekaan mikään "plussamallisto" vaan pyöreämmille, kurvikkaammille suomalaisnaisille suunniteltu mallisto, joka lähtee tosiaan jo koosta 40, mikä EI ole plussakoko. Pienellä varauksella sanoisin, että maanantaina 13.4.2015 avautuvasta Excuse My BonBon-verkkokaupasta saattaa olla hyvä tilata yhden koon isompi vaate, tai ainakin katsoa tarkasti mittataulukon mitat oikean koon löytymiseksi.


Seurataksesi Excuse My BonBonin liikkeitä sosiaalisessa mediassa, klikkaa seurantaan sekä Facebook-sivu että Instagram jo nyt!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Harmittaa, etten huomenna pääse paikalle, mutta täytynee pistäytyä ihastelemassa mallistoa myöhemmin, sillä hyvältä näytää! :)

  VastaaPoista
 2. Pitää ihan ehdottomasti tutustua kyseiseen merkkiin! Loppukuusta olisi tarkoitus tulla Helsingin suunnalla pyörimään ja silloin jos aikaa löytyy, voisi kyseisen putiikin katsastaa :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Täällä Helsingissäkään ei ole putiikkia, vaan pelkästään näyttelytila (jossa varmasti saa pyörähtää jos se on auki). Kaikki myynti tapahtuu verkkokaupan kautta ja uskon että merkille todellakin on kysyntää :)

  VastaaPoista
 4. juu, ihania oli. Sulle ois ehkä kans lahkolaismekko hyvä!

  VastaaPoista
 5. Harmittaa kyllä niin paljon, että en pääse paikalle tänään, mutta onneksi pääsen huomenna hypistelemään näitä itsekin :) Vaikuttaa kovin lupaavalta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain :) Bassoradion vessassa voi myös sovittaa :D

  VastaaPoista
 7. Siinäpä eräänlainen tyyli.

  VastaaPoista
 8. […] Yllä olevissa fiiliskuvissa komeilee henkeäsalpaavan upea Ninja ja eilen myyntiin tulleet Excuse My BonBon-merkin plussakokoiset vaatteet. Tuore merkki tuo mielestäni pitkään kaivattua tyylikkyyttä ja kansainvälistä tuulahdusta Suomen XL-rintamalle. Valikoimista ovat minusta tähän saakka puuttuneet hyvin suunnitellut, tyylikkäät ja kuitenkin jonkun jujun sisältävät siistit plussavaatteet. Harmittaa kyllä totisesti, etten ehtinyt viime viikolla kilistelemään malliston lanseerauskemuihin Helsinkiin, mutta onneksi Elsa eksyi paikalle jo päivän etuajassa… […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images