LAKURAITAPAIDASSA

takki: Primark, trikootakki: Finnwear PLUS (saatu), hame: Lindex, kengät: Ecco (saatu), kassi: Bobo Choses Sain hetki sitten testattavakseni...

farkkutytto finnwear 2098

takki: Primark, trikootakki: Finnwear PLUS (saatu), hame: Lindex, kengät: Ecco (saatu), kassi: Bobo Choses

finnwear lakupaita242bobo choses wawes beach bag elsa


Sain hetki sitten testattavakseni aika ison pinon Finnwear PLUS-vaatteita. Näitähän mulla on ollut ennenkin, lähinnä trikoojuttuja ja uimapukuja ja olen tykännyt niistä paljon. Uuden erän lemppariksi on noussut ruskea-musta-raidallinen laatikkomallinen trikootakki, joka muistini mukaan on vasta mallikappale ja myynnissä kaupoissa syksyllä. Värityskin hieman viittaa siihen, vai mitä?


Trikooseen yhdistin eilen myös vähän lisää trikoota, Lindexin hame teki asusta jälleen kerran tarpeeksi rennon, jotta se päällä jaksoi istua koneen ääressä päivän. Ja raitojen kanssa sopii myös laineet, joita löytyi Bobo Chosesin biitsikassista, mikä on muuten yksi kolmesta Bobon uuden malliston jutusta, mitä hankin. Tuo vaaleankeltainen on ihana väri ja piristää muuten aika väritöntä asua. Vaalean keltaista tullaan näkemään mun päällä muutenkin lähitulevaisuudessa, mutta enpä kerro vielä missä muodossa!


Jos hyvin käy, huomenna olisi vuorossa lapsen vaatteisiin liittyvää juttua. JOS vain saan eräät nef-tiedostot jpg:ksi... tässä on nyt pieni taistelu päällä, minä vastaan tekniikka.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images