KOSMETIIKKAYLLÄTYKSIÄ HAKANIEMESSÄ LIIKKUNEILLE VANHEMMILLE

Jos sulta kysytään, että tykkäätkö yllätyksistä, niin mitäpä vastaat? Mä tykkään ihan hurjana kaikenlaisista pienistä yllätyksistä, vaikkapa...

Jos sulta kysytään, että tykkäätkö yllätyksistä, niin mitäpä vastaat? Mä tykkään ihan hurjana kaikenlaisista pienistä yllätyksistä, vaikkapa postikorteista, kukista, aamulla toimistolle tuodusta pullasta (vink vink), mutta jos joku sanoisi, että hankin sulle yllätykseksi persialaiskissan, niin voisinpa tukehtua siihen pullaani. Pienet jutut on niitä ihanimpia.


Mulle tuli viime viikolla elämäni toinen Livbox ja koska tiesin sen sisällön etukäteen Purkkimafian bloggaajien kautta (en malttanut olla lukematta noita juttuja, vaikka tiesin tässä kuussa saavani oman yllätysboksin hieman myöhemmin), päätin yllättää huhtikuun Livboxilla muita Hakaniemessä liikkuvia mutseja ja yhtä isukkia, joka lupasi toimittaa yllätyksen kotiin elämänsä naiselleen.livbox hakaniemi jaossa


Kuukausittainen kauneuden ja kosmetiikan ylläripaketti Livbox tarjosi huhtikuussa koko kropan hemmottelua teemalla "silkkisen sileänä kesää kohti". Paketista löytyi RSFU:n ihokarvojen poistoon liittyviä matkakokoisia tuotteita, Doven talkkideo, Lumene Labin apteekissa myytävä siloittava kosteusvoide, Iberon meikkisieniä sekä Essien nudepinkki kynsilakka. Ensiksi valitsin tietenkin itselleni yhden lempparijutun, joka oli tän kuun boksissa Doven talc soft antiperspirantti. Syyt valintaani olivat se,  että tuote sisälsi 1/4 kosteusvoidetta, sille oli nyt tarvetta ja en ollut koskaan kokeillut juuri tätä Doven versiota. Tää siis oli poissa laskuista kun jalkauduin Hakaniemen kadulle etsimään yllätettäviä ihmisiä.


livbox huhtikuu auki


liv box dove talc elsan suosikkilivbox silkkisen sileana kohti kesaa


Oli muuten aika jännää lähestyä ihmisiä ihan kylmiltään. Varsinkin kun Helsingissä ollaan totuttu, että jos joku alkaa puhumaan sulle, se on yleensä feissari. Tai näinä päivinä kansanedustajaehdokas. Siksi taktiikkani oli lähestyä ihmisiä huutamalla jo kaukaa jotain sen sorttista kuin "moi, onks sulla aikaa? En oo myymässä mitään, haluaisin vain antaa lahjan!". Huomasin kyllä, että ehkä tavanomaista reippaampi lähestymiseni saattoi hieman säikäyttää muutamia, mutta asiani esitettyäni kaikki uhrini halusivat ilomielin valita yllätyksen Livboxistani. Ja näin saatiin kauneusylläreille uudet omistajat:


Lumene LAB Hydrasmooth 24h Silottava Kosteusvoide Light: (luvattiin toimittaa kotiin)


livbox hakaniemi aija 1

RFSU Easy Shavin’ – Intim Shaving Gel ja Nice n’Cool – Intim After Shave + höylä:


hakaniemi rsfu kiertoon


Ibero meikkisienet:


livbox iberon meikkisienet aidille


Essie sugar daddy-kynsilakka:


livbox essie hakaniemi


Reippaasta lähestymisestäni huolimatta jengi vaikutti tosi ilahtuneelle pienestä lahjastani, ja sehän Livboxin idea onkin: yllättää ja ilahduttaa kuukausittain kauneusjuttujen keinoin. Ja jos joku tuote ei olisikaan ihan nappi juttu sulle, sillä voi aina yllättää jonkun muun. Se miksi halusin ilahduttaa juuri pienten lasten kanssa liikkuvia oli tietenkin lähestyvä äitienpäivä. Ja oikeastaan äitienpäivää silmällä pitäen mulla on teille myös alennuskoodi Livboxin tilaamiseen. Koodilla Oimutsi saat ensimmäisen LivBoxin hintaan 13,90e. Alennus koskee yhtä boksia jatkuvassa tilauksessa tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksessa. Tilauksen voi tehdä LivBoxin sivuilla. Alekoodeja on jaossa vain rajallinen määrä, joten nopeus on nyt valttia!


(normaalisti Livbox maksaa 16.90e/kk ja 6kk tilauksen saa viiden kuukauden hinnalla)

Tuli muuten ihan superhyvä mieli ton varttitunnin lahjoitusoperaation jälkeen. Ei yhtään harmita, ettei noi tuotteet jääneetkään mulle, vaikka olisin kyllä tarvinnut oikeastaan noita kaikkia juttuja nyt. Ehkä Lumenen rasva olisi ollut ainoa ei niin tärkeä juttu tässä kuussa (koska käytän kasvoilla luonnonkosmetiikkaa), mutta sillekin olisi löytynyt varmasti käyttäjä lähipiiristä. Mut tää oli tosi hyvä näin!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images