LILAA LUOMESSA - JA TUKASSA!

Viime kevät oli sävyltään aprikoosi ja tälle keväälle päätin hiusteni saavan lilan sävyn. Tai en minä sitä päättänyt, kunhan haaveilin vain ...

violetti tukka elsa omm3violetti tukka elsa omm2violetti tukka elsa omm


Viime kevät oli sävyltään aprikoosi ja tälle keväälle päätin hiusteni saavan lilan sävyn. Tai en minä sitä päättänyt, kunhan haaveilin vain ääneen. Mimmi kuuli kuitenkin mietteeni ja toi mulle kampaamotukusta 3 kappaletta KC:n Color Mask Paintin  laventelituubeja, jotta sain sävyttää hiukseni. Ja eihän siinä auttanut sitten kuin laittaa sävyt päähän.


Sävy voisi olla intensiivisempikin ja koska hiukseni ovat hyväkuntoiset, ei sävy tule kauaa niissä pysymään. Mutta hauska kokeilu tästä tuli ja jos oikein ihastun sävyyn, voin tietenkin blondata tukkani kunnolla ja kokeilla sävyjä uudelleen. Nyt kuitenkin ajattelin vain ylläpitää hyvää sävyä miksaamalla Biozellin sinistä ja pinkkiä color maskia hoitoaineeseeni ainakin perjantaisiin Purkkimafian lanseerausbileisiin saakka. Sitten voin antaa sävyn kulahtaa tai katsoo nyt mitä kehitän.


Ikuisena blondina tykkään näistä pastellisävyistä hiuksissa tosi paljon. Hiusten vain pitäisi olla melko huonokuntoiset, jotta sävy imeytyisi kunnolla, eikä tulos olisi yhtä laikukas kuin itselläni nyt on. Mutta pieniä vikoja, pieniä vikoja! Positiivisena puolena tässä on, että mitä todennäköisemmin en viihtyisi violettina montaa kuukautta ja uskoisin saavani sävyn helposti pois hiuksistani pelkällä syväpuhdistavalla shampoolla ja tihennetyllä pesulla.


Mutta mitäs sanotte, kannattiko kuitenkin kokeilla?


violetti kc paint vari


ps. Tulipa tässä kirjoitellessa mieleeni, että olen lupautunut torstaiksi erään vaatemerkin kuvauksiin malliksi. Nyt taitaa tulla vähän eri näköinen malli kuin mitä luulevat...hupsista :D


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Kannatti! Mitenkähän noi toimis tummahkossa tukassa...hmmm?

  VastaaPoista
 2. Ei toimi, pitää kyllä vaalentaa että näkyy :( Pastellit ei näy tummassa hyvin koskaan.

  VastaaPoista
 3. Paitsi ehkä jotkut väriliidut tms, jotka tulee ihan siihen hiuksen päälle pois pestäväksi kerrokseksi.

  VastaaPoista
 4. Tottakai kannatti kokeilla. Minä tykkään kokeilla noilla pastellisävyillä vaikka kuinka ja kanssa, turkoosi ei meinaa tarttua millään, pinkki helpommin ja liila onkin sitten seuraavana kokeilussa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tummatukkaisesta voin vain haaveilla pastellisävyistä ja joudun tyytymään maantienharmaaseen. Nuo olot maskit on kyllä tosi tehokkaita, niillä saa sävyä jopa tähän harmaaseen. Ainakin punaisella, ehkä hiukan liikaakin ;)

  VastaaPoista
 6. Tarttuuko luomutukkaan? Mulla on värjäämätön vaalea tukka ja tekis mieli kokeilla pastellia :)

  VastaaPoista
 7. Todella hyvä! Suorastaan ihana! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva, kauanko annoit vaikuttaa?

  VastaaPoista
 9. Näytät tosi hyvälle! Ihana takki, hiukset ja kaikki!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images