KAINO TYÖASU

Lämmittelin jo eilen hieman pukeutumisjutuilla ja samassa aiheessa pysytään tänäänkin. Kuten jo aiemmin mainitsin, huhtikuun loppuun saakka ...

Lämmittelin jo eilen hieman pukeutumisjutuilla ja samassa aiheessa pysytään tänäänkin. Kuten jo aiemmin mainitsin, huhtikuun loppuun saakka blogistani löytyy tavanomaista enemmän pukeutumisjuttuja. Ja tänään alkaa ihan uusi kolmen postauksen sarja, jossa pääosassa on köyliöläisen Kainon neulevaatteet.


Kainoa olette nähneet blogissani aiemminkin, mutta kertaus ei liene haitaksi. 2010 vuonna perustettu Kaino on suomalaisiin naisten neulevaatteisiin erikoistunut yritys. Materiaali neulevaatteissa on yleensä merino- ja kampapuuvillaa, mutta löytyypä joukosta myös esimerkiksi ylellistä silkkiäkin. Kaikki vaatteet neulotaan ja suunnitellaan Suomessa, köyliöläisessä Kepolan kylässä. Sain Kainolta todella mieluisen tehtävän, nimittäin suunnitella itselleni kolme erilaista asukokonaisuutta, joissa käyttäisin Kainon vaatteita. Asukokonaisuudet ovat työhön, vapaa-aikaan ja juhlaan suunnattuja ja niissä on päälläni Kainolta lainattuja (nyt jo pois lähetettyjä) vaatteita. Projektissa mulla oli isona apuna Secret Wardrobe-blogin Anna-Maria, joka sekä otti kuvat että lainaili asusteita ja kenkiä omien vaatteideni lisäksi.


Ensimmäisenä haluan esitellä teille minun mittakaavallani astetta virallisemman työlookin, jonka katseenvangitsija on ihana Kainon silkki-merinovillaliivi, eli Kirjekuori-liivi.


kaino neule elsa silkki liivi 1kaino silkkiliivi elsa 2 kaino neule elsa silkki liivi 2 kaino neule elsa silkki liivi 3 kaino silkkiliivi elsa 1


neuleviili: Kaino, housut: Lindex, kengät: Bianco, laukku: Tiger of Sweden


Kuten olen tunnustanut, en ole "työpukeutuja". Silti astetta asiallisempi, mutta silti persoonallinen look toimii hyvin niinä päivinä jolloin on paljon tapaamisia ja palavereja. Kainon harmaa neuleliivi on rento, mutta katseita kääntävä. Avara selkä yllätti sopivuudellaan ja silkkiä ja merinovillaa sisältävän liivin kaverina harmaat pillifarkut rimmasivat hyvin. Liivi on tarpeeksi rento päälleni ja se teki farkkuasusta silti heti huolitellun näköisen. Anna-Maria lainasi laukkuaan ja kenkiään kuviin ja hyvin lainasikin, päätin lopulta ostaa nuo korot itselleni.


Liivistä löytyi tuon omiin sävyihini sopivan harmaan lisäksi kaksi muuta värivaihtoehtoa, musta ja valkoinen. Tykkäsin kuitenkin itse eniten harmaasta, jossa mustat reunat kaula- ja selkäaukossa toivat liiviin särmää. Liivi on muuten suunniteltu niin, että yksi koko sopii xs-xl-kokoiselle, joten erityisen aikaa kestävä vaate!


Seuraavana postaussarjassa tulossa on vapaa-ajan asu Kainolta! Mutta mitäs tykkäätte Kirjekuori-liivistä?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. On nätti asu! :) Kiva juju tuossa paidassa tuo avoin selkä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Nythän tuota Kainoa saa myös Helsingistä, mm. Taito-shopista, jossa eilen oli paikalla Kainon porukkaa esittelemässä. Käväisin (tai no, taisi vierähtää toista tuntia) siellä eilen, oli mieletöntä nähdä melkein koko mallisto livenä, värit ja mallit ja "näppituntuma kankaista", koot jne.. Mukaan lähti raidallinen lomamekko sekä Aurora-mekko ja pari huivia... Ja tosi monta kivaa juttua jäi vielä ostoslistallekin. Pitkään pähkäilin pitsiauroraa, mutta se nyt vielä jäi. Huomenna olisi yhdet häät, jonne sen olisi voinut ottaa heti käyttöön. Uusi mekko pääsi heti työkäyttöön!

  VastaaPoista
 3. Mun pitikin mennä Taito-shopiin eilen käymään, mutta en sitten ehtinytkään. Mulla on parit huivit edellisistä mallistoista ja uusimmasta se musta pitsi-auroramekko. Se on ihana töissäkin, kun yhdistelee hillitymmin, mutta sopii juhliinkin!

  VastaaPoista
 4. […] neuleista. Kokonaisuudet ovat työ, vapaa-aika ja juhla. Jo julkaistun työasuni voit kurkata täältä! Vaatteet olivat minulla kuvauslainassa muutaman viikon ja ovat nyt jo palautettu Kainolle, onneksi […]

  VastaaPoista
 5. […] osa, juhla-asu on nyt käsillä. Miettiessäni juhla-asua oli valinta helpompi kuin aiemmat työasun ja vapaa-ajan asun kohdalla. Halusin kokeilla Pitsiaurora-mekkoa ja yrittää tehdä 50% […]

  VastaaPoista
 6. […] Kaino-postaukset voit lukea täällä, täällä ja […]

  VastaaPoista
 7. […] Kaino-postaukset voit lukea täällä, täällä ja […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images