FASHION STOCK SALES TULEE TAAS!

Tapahtuipa kerran nelisen vuotta sitten, että lähdin "ihan vain katselemaan" Fashion Stock Sales tapahtumaan ja palasin takaisin...

Tapahtuipa kerran nelisen vuotta sitten, että lähdin "ihan vain katselemaan" Fashion Stock Sales tapahtumaan ja palasin takaisin suositushinnaltaan lähes 400 euron arvoisen laukun kanssa. Kaverit kysyivät miten ihmeessä raaskin ostaa laukun eivätkä uskoneet, että Lumi Accessoriesin laukku oli löytynyt 70% alennuksella. Muistan kuinka onnellinen olin tumman mintun vihreästä xxl-kokoisesta Supermarketbagista, jota käytin vauvavuotena hoitolaukkuna. Sittemmin, kun mukana kannettavan tavaran määrä vähentyi lapsen kasvaessa, myin tyhmyyksissäni laukun pois huuto.netissa. Sain siitä oikeasti enemmän vanhana, mitä olin uudesta maksanut, mutta näihin päiviin olen harmitellut miksi luovuin Lumin Supermarketbagistani. Varsinkin nyt, kun roudattavan tavaran määrä on kasvanut taas valtavaksi, iso nahkakassi tai kaksikin olisi enemmän kuin tervetulleita kavereita työpäiviini ja siksi odotan Vanhalla Ylioppilastalolla 24.-25.4 vietettävää Fashion Stock Sales-tapahtumaa kovasti.


Bella on yksi tämän vuoden Fashion Stock Salesien yhteistyökumppaneista ja pääsin duunini puolesta kurkkaamaan jo hieman etukäteen mitä Fashion Stock Saleseja järjestävän Lumi Accessoriesin omalta Fss-myyntipöydällä tänä keväänä nähdään!


lumi accessories tote fss15lumi accessories kassit fss 15lumi juhlalaukku fss15 2lumi accessories pikkupussi fss 15pikkulaukku fss 15 lumi accessories


lumi juhlalaukku a fss 15 3lumi juhlalaukku fss 15lumi pikkulaukku fss 15 8


Näiden kuvissa nähtyjen tuotteiden lisäksi tulossa on paljon sample-laukkuja, joista osa ei ole päätynyt kauppoihin ollenkaan. Jos siis kaipaat uniikkia veskaa kätösiisi, Lumin pöydältä se varmasti löytyy. Yritän vielä tänään ehtiä Lumille kuvaamaan noita sampleja, jotta näkisitte sitäkin tarjontaa ennen tapahtumaa. Ja jos totta puhutaan, käytän tilaisuutta törkeästi hyväkseni ja valkkaan kasasta itselleni uuden isomman nahkalaukun jo hieman ennen Fashion Stock Sales-tapahtumaa....


Jos sinuakin kiinnostaa päästä käsiksi Fashion Stock Sales aarteisiin ennen muuta yleisöä, niin nyt on hyvä tilaisuus siihenkin! Mulla olisi arvottavana kolmelle lukijalleni vip-shoppailuaikaa ennen varsinaisen FSS-tapahtuman alkua! Yleensä tapahtuman avautuessa ovella on jo pitkä jono. Avajaispäivänä, perjantaina 24.4.2015 ovet avautuvat yleisölle klo 11.00, mutta kolme onnekasta pääsee sisälle jo klo 10.30, jolloin kaikki harvinaisuudet ja edullisimmat löydöt odottavat ostajaansa ilman ryysistä! Kiinnostaako? Kommentoi meiliosoitteen kera kommenttiboksiini, niin arvon tiistaina 21.4. voittajat!


Lumin lisäksi tapahtumasta löydät arkistojen aarteet ja alennetut huippulöydöt merkeiltä kuten Balmuir, Vimma, Ivana Helsinki, Katri/n, Karhu, Zio... tätä tapahtumaa ei kokemuksiini pohjautuen kannata missata, jos suomalainen muoti kiinnostaa!


HELSINKI FASHION STOCK SALES


PE 24.4. & LA 25.4.2015 VANHA YLIOPPILASTALO
AVOINNA: PE KLO 11−19 & LA KLO 10−18

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

29 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa!

  Nyt muuten postauksessa lukee kahta eri kuukautta päivämäärissä :) Samoin alun linkki vie 2 vuotta vanhaan FB-tapahtumaan, joka on järjestetty 24.-25. TOUKOKUUTA.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa ehdottomasti!

  VastaaPoista
 4. Tuo viidennen kuvan laukku on herkku, ihastuin! Olisi ihana päästä katsomaan kutsuuko se luokseen myös livekohtaamisessa..

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä huomiosta! Mulla oli mennyt tapahtumakutsut sekaisin, kun päivämäärät olivat samat, vaikka kuukausi ja vuosi eri :D Korjasin tuon nyt, ja tapahtumahan on tietenkin 24.-25.4. 2015. Sen siitä saa kun yrittää nopeuttaa hommaa kopioimalla suoraan pätkiä facesta!

  VastaaPoista
 6. Voi kun tonne pääsisi ni leveä hymy ilmestyisi naamalle!!

  VastaaPoista
 7. Todellakin mukana!! :)

  VastaaPoista
 8. Voi ei, mitä ihanuuksia! Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 9. Oo, jonoon ei raskaana enää kykene, muuten kiinnostus designiin suuri. Mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 10. Minäkin mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 11. Ihania laukkuja! Ehdottomasti mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa! Kävin tapahtumassa viime vuonna enkä ostanut Lumia, nyt harmittaa!

  VastaaPoista
 13. Mukana ilman muuta, eihän tuota haluaisi missata! Toivotaan että onni suosii!

  VastaaPoista
 14. Mukana ilman muuta, eihän tuota haluaisi missata! Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 15. JEE jee! Mahtava, että juuri minun Helsinki-viikonlopulleni sattuu tämä tapahtuma :) Toivottavasti onni käy myöten!

  VastaaPoista
 16. Todellakin MUKANA, joka vuosi on syystä tai toisesta mennyt Fashion Stock Sale ohi...

  VastaaPoista
 17. […] Viime viikolla järjestämäni arvonta puolen tunnin vip-shoppailuun Fashion Stock Sales-tapahtumaan on nyt loppunut ja onni potkaisi seuraavia: Kirsi , Johanna  ja Hanna. Teille on varattu kokonimellänne pääsy ennakkoshoppailuun ja saatte vielä meiliä asiasta :) […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images