KAAMOS PUKEE: ANORAKKIKELIT

takki: R-collection (kirppis), pipo: Marimekko (kirppis), housut: Mainio (saatu) kengät: Crocs, reppu: Paez (saatu) huivi: Balmuir R-collect...

kaamos paez reppukaamos potkulautailee kukkakaupan edessakaamos potkuttelee ilman kyparaa hyi


takki: R-collection (kirppis), pipo: Marimekko (kirppis), housut: Mainio (saatu) kengät: Crocs, reppu: Paez (saatu) huivi: Balmuirkaamos katsoo kaukaisuuteen ja filosofioi


R-collection fani kehrää kevään kunniaksi, kun saatiin klassikkoanorakit taas päälle! Myös raskausaikanani kirpparilta hankittu Marimekon pipo on päässyt viimein Kaamoksen aktiivikäyttöön. Kyselin juuri, että mikä on tällä hetkellä Kaamoksen lempiväri ja vastaus oli selvä: punainen. Se taitaa näkyä vaatevalinnoissakin jonkun verran? ;)


Kaamos on valinnut omat sisävaatteensa päälle hyvin pienestä lähtien. Ulkovaatteissa ei tietenkään tätä mahdollisuutta ole, kun vaatteita on niin paljon vähemmän ettei niissä ole valinnanvaraa. On hauskaa huomata, kuinka tärkeää mukavantuntoisiin vaatteisiin pukeutuminen on. Nyt kun pituutta on taas tullut lisää, alkaa aamut meillä monesti valituksella, että äiti nämäkin housut ovat liian lyhyet ja tämäkin paita kinnaa päällä. Myös kaulahuiveista on tullut kritiikkiä, sillä materiaali on lähes aina liian pistävää, joten haettiin eilen uusi huivi Fashion Stock Sales-tapahtumasta. 100% kashmirhuivi ei pistele, vaikka mun sydäntä pistää jo nyt ajatus tuosta huivista kuralätäkköleikeissä.... pitää laittaa päiväkotiin lappu naulakkoon että huivi takin alle, kiitos!


Alunperin mulle tullut Paezin reppu omittiin multa heti pois. Ihan hyvä vain, Kaamoksen vanha reppu kun on tosi pieni ja sopii lähinnä parin lelun kuljetukseen. Nyt repun pohjalla oli säästä johtuen sadetakki ja vähän eväitäkin, joten isompi reppu oli tarpeen. Vielä kun saadaan kevätkenkäasia kondikseen niin ollaan valmiita viemään talvivaatteet varastoon.


Onko teillä muuten vinkkejä hyviin kevät/kesäkenkiin, jotka olisi helppo laittaa ITSE jalkaan?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. HenkkaMaukan koripallotossut on tosi näppärät lapsen itsekin laittaa jalkaan ja Lähiömutsin tontillahan jalkaterapeuttikin näytti niille vihreää valoa. Välikausikenkinä meillä on Tretornin Hockey Bootsit, jotka on hyvät kun ne on pohjaltaan niin neutraalit. Edelliset oli tarroilla ja nyt meillä on pikalukolliset nauhat, joita nelivuotias oppi itsekin hyvin käyttämään.

  Kutittaviin kaulahuiveihin kyllästyneen vanhemman vinkkinä voin suositella Buff-huiveja. Eihän ne yhtä nättejä ole kuin tuo Kaamoksen huivi, mutta toimivat hyvin ja muuttuvat myös hetkessä ninjaleikkien rooliasuiksi.

  VastaaPoista
 2. H&M:n kengät on myös ollut käytössä, itseasiassa kävin jo tsekkaamassa niitä mut ei ollut kokoa tos Aleksin myymälässä.

  VastaaPoista
 3. Hennesin tennareiden puolesta liputan minäkin, ne on hyviä!
  Tuo reppu on tosi hyvän näkönen, tarttisin itselleni jonkun kivan! ;)

  VastaaPoista
 4. Mä ostin just Stadiumista jäbälle Adidaksen tarralenkkarit jotka on siis aika citykelpoiset. Oletan että osais itekin pukee jos vaan viitsisi :D

  VastaaPoista
 5. Meillä oli muuten viime keväänä sellaiset, meni vaan pieneksi tosi nopeeta. Ja siksi ne oiskin kyllä hyvät, kun on edullisetkin.

  VastaaPoista
 6. Mä katsoin niitä jo kateellisena, ne oli TOSI HIENOT! Joona näytti ihan Noel Gallaherilta :D

  VastaaPoista
 7. Meillä pienimmäinen juoksee Camperin Peu kengissä, ne on isosiskolta perityt ja tuo muutamaa päivää vajaa 3v saa ne sujautettua itse jalkaan mainiosti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images