EXCUSE MY BON BON-MEKKO WÄISKISSÄ

Viime viikot ovat olleet niin työn täyteisiä, että Purkkimafian perjantaiset bileet Ravintolalaiva Wäiskissä olisi ollut tervetullut nollau...

Viime viikot ovat olleet niin työn täyteisiä, että Purkkimafian perjantaiset bileet Ravintolalaiva Wäiskissä olisi ollut tervetullut nollaushetki. Mulla vaan oli ankarampi kotiintuloaika kuin nykyajan teineillä ja jouduin lähtemään jo puoli yhdeksän jälkeen kotiin päästämään lapsenvahdin omille teilleen. Oli kuitenkin tosi mukavaa juhlia se pienikin hetki, kiitos vain kaikille mukana olleille :)


Wäiski oli kyllä tosi kiva paikka ja keväinen salaattibuffamme sekä jälkkäriksi nautittu lime-juustokakku tosi hyvää. Eikä niissä muutamissa cava-lasisissakaan ollut valittamisen aihetta ollenkaan... Näissä juhlissa päällä oli Excuse my Bon Bonin Gaby-mekko. Mekko oli aivan ihana päällä, mutta seuraaviin juhliin mun pitää varmistaa tuo vyö pienellä hakaneulalla, se kun löksähti useaan otteeseen illan aikana. Oliko se sitten mekon vai cavan syy, en ota kantaa...


excuse my bonbon mekko elda


mekko: Excuse My Bon Bon (saatu), sukkahousut: Vogue, puukengät: Moheda


excuse my bonbon mekko elda vyotaro excuse my bonbon mekko elsa kengat excuse my bonbon mekko elsa kiharat


Meillä ei ollut ohjelmassa oikeastaan mitään sen suurempaa, ainoa virallisempi ohjelmanumero oli Livboxin Emilian puheenvuoro, jossa hän kertoi suomalaisten kosmetiikkakulutuksesta ja Livboxin tilaajien kosmetiikkamieltymyksistä, joita he olivat vastikään tutkineet. Nämä tutkimustulokset herättivät purkkislaisissa mahtavia reaktioita, keskiverto Livboxin tilaajan vuotuinen kosmetiikkaan satsaama rahamäärä kun oli "hieman" pienempi mitä keskiverto purkkislaisella. Itseasiassa se Livboxin tilaajien keskivertosumma oli suurimmalla osalla Purkkimafialaisista jo käytetty tältä vuodelta ja nyt mennään vasta huhtikuussa :D


Kävi kyllä mielessä, että pitäisi itsekin laskea tarkasti paljonko kosmetiikkaan vuodessa menee rahaa. Uskoisin, että itsellä summa pysyy siinä hippasen yli 600 eurossa, mikä oli muidenkin Livbox-tilaajien keskiarvo. Tosin Purkkimafian aloitettua on mun kosmetiikkaan satsaama rahamäärä kasvanut melkolailla. Ihminen vain ei tule toimeen ilman kunnon kynnenkovettajia, kuivashampoita eikä varsinkaan ilman kuukausittaista Livboxia, josta postaamiseenkin on kosmetiikkkabloggareilla ihan oma koodistonsa. Paketin sisältöä kun ei saa julkaista blogin artikkeli- eli oletuskuvassa ettei kenenkään yllätystä pilata ennenaikaisesti vahingossa vaikkapa bloglovin feedissä. Oppia ikä kaikki :)


kiharaselfie elsa nikonlivbox kassitpurkkis


Seuraavat juhlat ovatkin sitten Bellan 3vee synttärit, joten Excuse my Bon Bonilleni tulee käyttöä jo alle kuukauden päästä uudelleen. Musta mekko on kyllä kätevä, asusteita ja huulipunaa vaihtamalla siitä kun saa ihan erinäköisen.


ps. Livboxiin liittyen muistutan nyt vielä tässä äitienpäivän alennuskoodista oimutsi, jolla saa saat ensimmäisen LivBoxin hintaan 13,90e (3kk ja 6kk tilaukset). Tilauksen voi tehdä täällä.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. NO nyt on mieletön mekko, pukee teitsiä tosi hyvin! Jospa mäkin näen tän sit livenä niissä seuraavissa kekkereissä... ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on nyt tosi outo tilanne: todella kauniita mekkoja löytyy viisi!!! Siis mietin täs et voiko mulla olla eri mekko joka toinen tunti...?

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniilta näytät! Hieno on mekko tosiaan. Ja nuo kiharat!

  VastaaPoista
 4. Noi kiharat sain Sokoksen hiusten hellimis viikoilta! Kävi hyvä mäihä, kun kuivashampoota hakiessa törmäsin pikakampauksen tekijään ja kahtena päivänä tuli kaunis tukka kauppamatkalla. + hyvät vinkit hiusten laittoon!

  VastaaPoista
 5. WOW! Upee look Elsa, päästä varpaisiin! :)<3

  VastaaPoista
 6. Lady oikein! Asu passaa sulle mainiosti, mutta tuo hymy on kyllä paras!

  VastaaPoista
 7. Wow! Nyt on asu kohdillaan! Oot upean näköinen tuossa mekossa ja nuo kengät o kuin piste iin päälle. Pidän!

  VastaaPoista
 8. Susta oli kyllä hyvät ja raikkaat kuvat uudessa Kodin Kuvalehdessä. Mukavasti oli erilaisia kokonaisuuksia esitelty. Eikä ollenkaan pyydelty anteeksi kokoa tai muutakaan :) Hienoa!

  VastaaPoista
 9. kiitti tästä! Mimmi kutsui mua illan rouvaksi tän lookin takia :D

  VastaaPoista
 10. kiitti! ainoat korkkarit joilla osaan kävellä ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images