KAINO VAPAA-AJAN ASU

Postaussarja Kainon neulevaatteista saa nyt jatkoa vapaa-ajan asun muodossa. Niille, jotka eivät viikon takaista ekaa osaa nähneet, pieni ...

kaino neuleet keltainen sininenkaino neuleet keltainen sininen3kaino neuleet keltainen sininen4kaino neuleet keltainen sininen2


Postaussarja Kainon neulevaatteista saa nyt jatkoa vapaa-ajan asun muodossa. Niille, jotka eivät viikon takaista ekaa osaa nähneet, pieni priiffi. Sain siis hauskan haasteen köyliöläiseltä Kaino-neulemerkiltä stailata kolme erilaista asukokonaisuutta Kainon neuleista. Kokonaisuudet ovat työ, vapaa-aika ja juhla. Jo julkaistun työasuni voit kurkata täältä! Vaatteet olivat minulla kuvauslainassa muutaman viikon ja ovat nyt jo palautettu Kainolle, onneksi näihin voi palata näiden Anna-Marian ottamien kuvien muodossa pitkään :)


Vapaa-ajan asuksi valitsin ihania kevätvärejä ja rentoja leikkauksia. Keltainen Hippa-hame oli Kainon vaatteista ehkä eniten itseni näköinen, joten se oli pakko ottaa mukaan. Kaveriksi ihanan keväinen kirjoneulehame sai yksinkertaisen Ilona-paidan vaaleansinisenä. Kumpikin vaatteista on 100% kampapuuvillaa ja sopii kesään hyvin. Näyttää täydelliseltä loma-asulta mun makuun!


Postailen vielä ensi viikolla tuon Kainon juhla-asun, se onkin ehkä se suurin suosikkini näistä!


Mukavaa lauantaita kaikille! Jos mietitte mitä kivaa Helsingissä voisi tänään tehdä, suosittelen tapahtumakierrosta. Tänään on nimittäin neljä mahtavaa tapahtumaa, joihin me ajattelimme osallistua: Fashion Stock Sales Vanhalla Ylioppilastalolla, Kierrätystehdas sekä Luonnonkaunis luonnonkosmetiikkamessut Kaapelilla sekä Fair Made Finland Market Lasipalatsissa. Saas nähdä ehdimmekö jokaisessa edes käymään!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images