VÄRIKKÄÄT VAATTEET, MUSTA MIELI

takki: Primark, kaulahuivi: Balmuir, neulemekko: Cos, leggarit: Seppälä, huivi: Pieces, reppu: Marimekko, kengät: Ecco(saatu) Voisi kuvitel...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA takki: Primark, kaulahuivi: Balmuir, neulemekko: Cos, leggarit: Seppälä, huivi: Pieces, reppu: Marimekko, kengät: Ecco(saatu)
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Voisi kuvitella, että valon lisääntyessä ihminen piristyisi ja reipastuisi. Vaan ei. Mulla on ollut viikon kestänyt totaalinen uupumus, vaikka olen vetänyt voimaruokaa, yrittänyt nukkua ja kokeillut vaikka mitä liikuntaa joogasta uimiseen ja jättänyt tv-ohjelmatkin väliin. Ei jaksa, eikä oikein kiinnostakaan mikään, joten parempia aikoja odotellessa. Oikeasti mulla taitaa olla eräänlainen kivojen juttujen krapula, jossa on tapahtunut niin paljon hauskoja juttuja, ettei pää pysy perässä vaan reagoi päinvastoin kuin pitäisi? Voiko sellainen olla mahdollista?


Tämän päivän yritys piristyä oli pirteiden vaatteiden esiinmarssi. Ehkä se auttoi vähäsen, sillä kuka pystyy olemaan täysin pahalla päällä ja väsynyt jos on pukenut päällensä silmiä sokaisevan neulemekon ja kaikki maailman värit jättimäisessä rusetissa? Farkkutakkikaan ei suoranaisesti pahentanut fiilistä, varsinkaan kun sillä ihan oikeasti tarkeni hyvin taittaa työmatkat. Niin ja kengät! Ne muuten on uudet ja sain ne viime viikolla Eccon showroomilta. Ecco 02 ovat ihan täydelliset työtennarit, jotka menevät vähän kaiken kanssa ja tuntuvat tosi hyville jaloissa.


Okei, eli valkoiset kengät ovat se piristävin juttu tänään. Ehkäpä kokeilen huomenna pukea vaikka valkoisen paidankin, jos se pirteys tästä taas löytyisi. Vai murehtisiko sitä seuraavaksi ettei nämä kengät kauaa kyllä valkoisena pysy ;)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Täälläkin ollut pari edellistä päivää niin uuvuttavia vaikka aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta! Eka aurinkoinen viikko meni fiilistellessä mutta liekö tämä toinen viikko putkeen liian uuvuttava :D Mitään ei saa aikaseksi, kun vaan väsyttää koko ajan zzZzz..

  Ehkäpä kokeilen huomenna vinkkiäsi ja pukeudun pirteisiin kamppeisiin. Ja laitan kesäkengät! Jopa Rovaniemellä alkaa kadut olla sen verran sulat, että kesäkenkiä vois huomenna harkita :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kokonaisuus! Ja tuo neulemekko on aivan parasta. Ei voi olla parempaa kuin olla keltainen!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan pirteä asukokonaisuus :) Ja nuo kengät on myös hienot, ei oo ecco kengät enää mummokenkiä niinku joskus niiden status oli.

  VastaaPoista
 4. vinkvink: ei kannata käyttää niihin Eccon puhdistusaineita.

  VastaaPoista
 5. Ehkä se aurinko tulee liian nopeasti esille tulee sellainen pieni shokkitila että mitäs nyt tapahtuu.

  Mulla on vielä ohutpohjaisemmat kengät kaapissa, näissä on tarpeeksi pohjaa ettei tule kylmä.

  VastaaPoista
 6. Keltainen on ihana ja tää on vielä merinovillaa eli tuplaihanuus!

  VastaaPoista
 7. Juu, ei ole ollenkaan mummot vaikka varmasti yhtä hyvät jalassa kuin ennenkin :)

  VastaaPoista
 8. Jahas! Kerrohan lisää! Eli se ei ole hyvää? Onko suosituksia? Nämä on mun ekat kokovalkeat nahkakengät eli miten putsaan?

  VastaaPoista
 9. Ah, ihana tietää etten ole ainoa! Tuntuu todella kuin joku olisi imaissut musta kaiken elämän ja jättänyt tilalle flegmaattisen vihanneksen. Aurinko on kiva joo, mutta migreeni kyllä oireilee tästä äkillisestä muutoksesta ja aina kun vilkaseekin talvenharmaisiin ikkunoihin, alkaa sapettaa. Huhhuh.

  VastaaPoista
 10. Eccon puhdistusvaahto ei mun kokemuksen mukaan puhdista sen enempää kuin vesi. Lisäksi siitä on jäänyt joihinkin kenkiin jälkiä jotka ei lähde pois.

  Mä puhdistan valkoiset nahkatennarit ihan perus kodinpuhdistusaineilla :D Pahimmat tahrat karhealla sienellä. Ns. Taikasientä kehutaan, mutta siitä en tiedä enempää.

  Valkoiset kengät kannattaa pyyhkäistä joka käytön jälkeen (..!) nihkeällä liinalla, niin niihin ei kerry likaa. Ja muutenkin pitäis riittää kostea liina vaikka joka toinen päivä ja sitten tahroihin mieto pesuaine paikallisesti. Niin ja suojasuihketta kannattanee lisätä (puhtaalle pinnalle!) muutaman kerran viikossa. Siinä Ecconkin suihke ok.

  Mutta olen tosi laiska tässä itse, en tee kuten opetan ;) Pitäisi ottaa uudestaan tavaksi edes yksi putsauspäivä viikossa ja käydä läpi kaikki kengät! :) Se on aika terapeuttista loppujen lopuksi..

  VastaaPoista
 11. Äää, mä haluan farkkutakin! Ja keltaisen mekon! Ja uudet tennarit! :D KEVÄT!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images