KATO ÄITI KARHU!

Pappa ehdotti, että lähdettäisiin käymään lauantain kunniaksi Korkeasaaressa. Niin, sinnehän voi mennä muulloinkin kuin kesällä oival...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Pappa ehdotti, että lähdettäisiin käymään lauantain kunniaksi Korkeasaaressa. Niin, sinnehän voi mennä muulloinkin kuin kesällä oivalsin ja koska päivä oli aurinkoinen niin miksipäs emme olisi menneet.


Otimme retken enemmänkin ulkoiluna ja kiersimme vain ulkona olevien eläinten luona ja jätimme sisätilat tällä kertaa väliin. Hörpimme kahvit saaressa ja ihmettelimme vasta talviunilta heränneitä karhuja, jotka painivat keskenään. Tutkimme lumileopardien häkit tarkkaan ja kerrankin bongasimme isot kissaeläimet ilman tungosta. Kesällä kun häkkien edustat ovat usein niin täynnä, ettei eläimistä näe edes hännänpäätä.


Parasta taisi kuitenkin olla ihan vain seikkailu kallioilla ja kevään ensimmäisten kivien heittäminen mereen ja kumisaappailla kylmässä vedessä kahlaaminen. Pappa oli juuri sopivasti tuonut Kaamokselle Amsterdamista tuliaisiksi punamustan nallehatun, joten lapsikin maastoutui hyvin Korkeasaareen.


Ihana kevät on viimein täällä! Tosin joku jo ehti varoitella lumesta ja pakkasen paluusta, mutta sehän ei estä nauttimasta näistä ensimmäisistä kevätpäivistä. Vielä ei ole ihan niin keväinen fiilis, että laittaisin Suburban Triben First spring dayn soimaan, mutta eiköhän sekin päivä tule pian!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ihana pappa ja miten hyvä idea lähteä korkeasaareen! :)

  VastaaPoista
 2. Keskikesä on oikeastaan kaikista huonoin aika nähdä mm. kissaeläimiä Korkeasaaressa. Ne usein lymyävät piilossa ja taitavat näyttäytyä vain ruokinta-aikoina. Täytyypä itsekin muistaa käydä taas ennen kesää.

  VastaaPoista
 3. Sitä kappaletta mäkin odotan.. Pitäiskö ottaa etkot?

  VastaaPoista
 4. Voi kun alkoi tehdä mieli Korkeasaareen. :D
  Ihania kuvia retkestä, suloinen nallehattu ja ihana pappa punaisissa housuissa ja keltaisessa huivissa! Mäki haluun tollasen! <3
  Näin keväällä taitavat kuulemma kissaeläimet ja muutkin olla hieman virkeämpiä katsella, kuin kesähelteissä. Tai miksikä ei, niin me taidetaan ihmisetkin olla. Kevättä mielessä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images