SHAMPOODLE-TILAUS CAMPADRESTA

Lempikauppani Campadre ilahdutti taas minua hyvällä alennuksella. Ruotsalaisen Shampoodlen talvimalliston kuteita löytyi n. 15 euron kappal...

PicMonkey Collage campadre shampoodle


Lempikauppani Campadre ilahdutti taas minua hyvällä alennuksella. Ruotsalaisen Shampoodlen talvimalliston kuteita löytyi n. 15 euron kappalehintaan ja pistin muutamat housut ja yhden t-paidan tilaukseen. Tilaukseen lähti nuo hauskat kummituspöksyt (Kaamoksen valinta), turkoosit batiikkihousut sekä peace-merkillinen teeppari (mun valintoja). Harmi, etten huomannut alennusta ennemmin, sillä olisin tietenkin voinut vinkata näistä jo aiemmin. Nyt tarjous on voimassa enää keskiviikkoaamuun saakka, mutta ehkä joku ehtii tilata jos mieluisa malli löytyy.


Shampoodlen vaatteita meillä ei ennestään olekaan, vaikka olen tykännyt malleista paljon. Ei vain ole tullut koskaan hankittua. Nyt kuitenkin tuli tehtyä tilaus rehellisesti tarpeen takia, lapsen jalat kun ovat venyneet pituutta niin että suurimmassa osassa housuja näkyy nilkat! Kummitusvaatteet ovat pikkupojalle ihan ehdottomat ja tuo rauhanmerkkipaita ja batiikkihousut taas miellyttää mun hippisilmääni ja sopii pitkähiuksiselle pojalle loistavasti. Pirtanauhaa en päähän kuitenkaan aio pakottaa laittamaan ;)


Toivottavasti Campadre on jo monille tuttu, siellä kun on ihan mahtavia alennuksia milloin mistäkin merkkituotteista Acnesta Icebugin nastalenkkareihin! Voit liittyä suosittelulinkistäni "shoppailukerhoon", jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta vain jäsenenä näet tarjoukset. Itse olen hankkinut mm. kuravaatteet ja monet kengät lapselle nimenomaan Campadresta. Suositteluni!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Ai noi kummitus- ja silmävaatteet on ihanat! Huolisin itellenikin! :D Harmi, ettei ipana tarvitse mitään vaatetta nyt.

    VastaaPoista
  2. Hitsi, noita kummitusvaatteita oli joskus pari kk sitten myynnissä aikuisillekin! Käy katsoon shampoodlen omasta kaupasta?

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images