AKVARELLIKORTTIKURSSILLA

Olen huomannut, että säännöllinen harrastaminen tuottaa mulle enemmän harmaita hiuksia kuin nautintoa. Haluan harrastaa asioita, mutta en vo...

Olen huomannut, että säännöllinen harrastaminen tuottaa mulle enemmän harmaita hiuksia kuin nautintoa. Haluan harrastaa asioita, mutta en voi pyhittää tiettyä viikonpäivää harrastuksilleni kun aina tulee jotain muuta. Silloin tällöin harrastaminen sen sijaan sopii mulle ihan hyvin, joten innostuin hetki kun huomasin punavuoressa sijaitsevan paperikauppa Papershopin yhden illan minikurssit. Niistä ensimmäinen, jolle ilmottauduin oli akvarellikorttikurssi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vaikka värittelen vesiväreillä harva se viikko lapsen kanssa, oli aikuisseurassa maalaaminen tosi mukavaa vaihtelua. Löysin myös uusia tekniikoita, kuten pikkutarrojen päälle maalaaminen ja muistin muutamia vanhoja jippoja, joista valkoinen vahakynä värin alla oli se tutuin. Lopulta innostuin niin, että maalasin kaksi isoa paperia täyteen kortteja ja nyt täytyy alkaa miettimään kenelle ne lähettäisin! Hauska sattuma kurssilla oli muuten se, että kymmenen ensimmäiseksi ilmottautuneet joukossa olivat myös Henriikka ja Jenni! Pieni kylä tämä Helsinki!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Innostuin akvarelleista illan aikana niin paljon, että hain vielä ennen kotiin menoa rullallisen maalarinteippiä kaupasta. Illalla yksin kotona ollessani teippasin vielä omaakin akvarellipaperia pöytään kiinni ja jatkoin maalailua pitkälle yöhön. Tulokset eivät ole taidetta nähneetkään, mutta itselle tekee hyvää levittää värejä paperille!


Illasta innostuneena ilmoitin itseni myös Papershopin toiselle minikurssille, jossa opetellaan tekemään paperikukkasia. Halvemmaksi tulisi tietenkin hankkia paperit kotiin ja vain tehdä, mutta ryhmässä puuhailu on vain niin paljon hauskempaa! Olisi tosi kiva, jos tällaisia matalan kynnyksen minikursseja löytyisi enemmänkin, uusi taito silloin tällöin piristää kovasti mieltä. Seuraavaksi siis tehdään tällaisia:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images