NANSON JA FINNWEARIN 2015 SUOSIKIT

Hauska juttu, miten meidän kookkaiden naisten kuvitellaan kärsivän vaatekaupassa käymisestä, kun mikään ei mahdu päälle. Totuushan on, että ...

Hauska juttu, miten meidän kookkaiden naisten kuvitellaan kärsivän vaatekaupassa käymisestä, kun mikään ei mahdu päälle. Totuushan on, että tarjontaa on vaikka muille jakaa ja mitä useammat merkit valmistavat vaatteita jopa kokoon 50 saakka, ihan normipuolellakin siis. Suomalaisista merkeistä mm. Nanson vaatteet ovat yleensä mulle hyviä ihan perusmalliston puolelta ja Finnwearin normipuoli mahtuu myös. Kummallakin näistä merkeistä on myös omat plussasarjansa, ja eilen Nanso Groupin toimistolla käydessäni nappasin muutamat kuvat tulevasta kesästä ja syksystä. Kuvien laatu on mitä on, mutta toivottavasti fiilis välittyy :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Finnwear PLUS:n parasta antia kevään ja kesän osalta oli todella räväkän värinen kiivi-paita, mikä on malliltaan hyvin löysä. Ensin olin, että ihan kauhea mummosäkki, mutta sitten ymmärsin, että tähän kun yhdistää farkkushortsit ja sandaalit ja kesälook on taattu. Kiivi-printtiä löytyi myös hihattomana mekkona, joka on malliltaan slimmimpi, mutta ei mikään nakinkuori kuitenkaan. Näissä on jotain samaa henkeä, mitä viime kesänä villinneessä daisy-kuosissa, mutta printtinä paljon hauskempi. Ja vähän kahden vaiheilla, et kauhea vai kauhean ihana :D


finnwear uimapuku kollaasi 2015 omm


Finnwear PLUS uikkarit on mulle tuttu juttu viime kesältä ja ihastuin noihin tämän kesän malleihin myös kovasti. Sininen polkadot on ihan mun lemppari muutenkin, joten ainakin 2-osainen tankini on kesäksi saatava. Myös raidallinen tankini on tosi hieno ja peittää omenavartaloa juuri sopivasti :) Verkkokaupan puolelta löytyy jo nyt aivan ihana kesän 2015 siksak-tankini, johon ihastuin myös kovasti. Plussakokoisten uikkarien kokoluokituksesta sen verran, että kupit on tehty menenmään monenkokoiselle. Tosin mun n. F-kupin rintoihini L-koko jää vähän snadiksi ja siksi tämän kesän koko tulee olemaan XL. Pienempirintaisena, muuten samankokoisena L olisi hyvä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Syksyltä odotan eniten kuitenkin Nanson normipuolen mallistoa ja etenkin Katri Niskasen suunnittelemia malleja. Näkisin tuon punertavan kukkakuosin esimerkiksi mustien pillifarkkujen tai samettilegginssien kaverina ja tietenkin maihareiden kanssa. Toinen lempparini oli atsteekkihenkinen (vai mitä nämä printit edustaa?!) mustavalkoprintti, siitä löytyy syksyllä niin mekkoa, paitaa kuin tunikaa ja legginssiäkin. Keltainen tehosteväri atsteekkikuvion kanssa toimisi hyvin myös kesässä, mutta luulen syksyn pimenevien iltojen olevan tuon kuvion juhla-aikaa. Nanson normimallistoa mulla löytyy mm. haalari ja mekko, joten tiedän että hyvin sopii nämäkin päälle :)


Eli mulle tyypillisellä monotonisella ja hillityllä linjalla jatketaan kesä- ja syyssuosikkien suhteen... Mitäpä tykkäsitte lemppareistani, liikaa vai just sopivasti räväkkää?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images