PIKKUPIKKU SNEAK PEEK LUMOAN KEVÄÄSEEN

Pieni ja tarkoituksellisen epäselvä sneak peek siitä, mitä olen helsinkiläisen Lumoan-vaatemerkin kanssa puuhaillut jo alkutalvesta lähtien...

Pieni ja tarkoituksellisen epäselvä sneak peek siitä, mitä olen helsinkiläisen Lumoan-vaatemerkin kanssa puuhaillut jo alkutalvesta lähtien. Tulossa nimittäin on kurvikkaille naisille suunniteltuja mekkoja parissa mallissa ja useammassa värissä! Lumoan pääsuunnittelija Suvi on suunnitellut mekot omien visioidensa pohjalta käyttäen apuna minun eräänä joulukuisena yönä kirjoittamaani listaa millainen on hyvä mekko pullukalle. Ei liian pitkä ettei näytä mummolle, kaulus ei liian pieni, mutta ei niin iso että korostaa rintoja liikaa. Ei hihaton, mutta ei liian pitkätkään hihat....ei ei ei ja vielä kerran ei :D


Suvi toi ensimmäiset mallikappaleet eilen mulle ja Mimmille sovitukseen ja oli hyvä, että kumpikin kokeilimme malleja päällemme, meillä kun on Mimmin kanssa ihan erilaiset vartalotyypit. Pakko sanoa, että yllättävän hyvät oli Suvin ensimmäisen plussamalliston ensimmäiset mallikappaleet, ihan pieniä korjailuja ja eikun tuotantoon ja Lumoan-lappu niskaan!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lumoan vaatteet suunnitellaan Helsingissä Lumoan designstudiossa. Vaatteiden valmistuksesta on vastannut vuodesta 2013 alkaen pitkät perinteet alalla omaava suomalainen perheyritys. Vaatteet valmistetaan heidän toimitiloissaan Portugalissa GOTS sertifikaatin alaisesta 100% orgaanisesta puuvillasta, kevään mekoissa on luomupuuvillan lisäksi myös 5% elastaania, joka tekee siitä hieman joustavan.


Tyylillisesti Lumoan tunnusmerkkejä ovat yksivärinen puuvilla sekä kauniit valkoiset pitsisomisteet. Mekkoja on voinut bongata pitkään esimerkiksi Haloo Helsingin Ellin ja Radio SuomiPopin Anni Hautalan päältä. Olen niin iloinen, että tänä kesänä myös mä pääsen liehumaan pitsikaulusmekoissa, mutta enpä vielä kerro minkä värisissä ;)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


En malta odottaa vappua, jolloin näiden uusien mekkojen pitäisi olla valmiina. Uudet koot ovat 48, 50 ja 52. Siihen asti voitte ihailla jo olemassa olevia malleja Lumoan nettikaupasta. Vaatteitahan löytyy naisten lisäksi myös lapsille ja vaatteiden lisäksi kannattaa tutustua myös Lumoan koruvalikoimaan.


Onko Lumoan merkki jo tuttu?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Ooooo..
  Toivottavasti uudet mallit on pikkuisen pidempiä kuin vanhat.
  Aivan ihanalta näyttää tuo sun mekon pitsi!! <3
  Pitää itsekin päästä sovittelemaan mekkoa johonkin, tytöiltä jo mekot löytyykin! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näytät! Itse asiassa en edes tunnistanut sinut Lumoan fb-sivun kuvasta :) Vaikka katsoaessani mietinkin, että mahdatko olla sinä.

  VastaaPoista
 3. […] keskustassa asioita hoitaessa päädyimme Mimmin kanssa pienelle tauolle Päivälehden museoon ottamaan valokuvia eteisen ”ateljeessa”. […]

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkoja! Voisitko tehdä pienen tutoriaalin, miten huivin saa tuolla tavalla kivasti päähän? :) Nimim. epätoivoinen pluskokoinen mekosta haaveileva ;)

  VastaaPoista
 5. Siellähän on nytkin tunikaa ja mekkoa, kuten näissäkin. Mulla ei ole ongelma kulkea lyhyessä, tunika voi olla mun mekko, mutta tossa mekossa on enemmän pituutta. Oliko tarpeeksi epäselvää?

  VastaaPoista
 6. Joo, no mä olin ainakin uudemmassa kuvassa siellä takana vaan kuikuilemassa :D

  VastaaPoista
 7. Totta puhuttuna tuo ei ole kovinkaan kivasti, se on siis vain kiedottu otsalta taakse ja siitä eteen. Sellainen arkirönttasolmu. Mutta jos vaikka turbaanitutoriaaleja kaipaat niin youtubeen kannattaa mennä etsimään, oon löytänyt tosi kivoja sieltä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images