MAINIO CLOTHINGIN KEVÄT JA KESÄ 2015

Tätä on odotettu! Mainio Clothingin kevään ja kesän 2015 eka erä saapuu nettikauppaan viimein perjantaina! Mukana on tä...

3001 Lohkare babies bodysuitVino hooded sweatjacket and Viivanen T-shirt Viivanen T-shirt, yellow and Sumu narrow sweatpants, blue Viivanen T-shirt and Kivinen sweatpants, blue Sumu sweatjacket, blue Sumu baby jumpsuit Soranen top and Kivinen sweatpants, peach Soranen long sleeve tee and Kivinen sweatpants, grey Soranen leggings and Kivinen button hoodie Mainio SS15 Mainio SS15 x Ladies Sumu oversize sweat jacket, blue melange Ladies Soranen leggings Ladies Kivinen sweat tunic, blue Ladies Eripari oversize tunic Eripari leggings and Viivanen oversize shirt Babies Sumu swetapants, blue and Lohkare bodysuit, peach Babies Soranen bodysuit, blue Babies Lohkare bodysuit and Soranen leggings Babies Kivinen jumpsuit, peach 3047 Kivinen oversize sweatjacket 3037 Soranen dress


Tätä on odotettu! Mainio Clothingin kevään ja kesän 2015 eka erä saapuu nettikauppaan viimein perjantaina! Mukana on tälläkin kertaa myös naistenvaatteita, joista tuo violetti collegetakki huutaa nimeäni vähän liian lujaa. Mistä ne tuon rakastamani violetin keksi mallistoon laittaa? Myös lohkare-kuosi persikka-vihreänä on ihan meidän heiniä ja toivon mukaan siitä löytyisi haalari myös isommille lapsille, kuvassahan jumpsuit on vauvan päällä. Ja collegehousut voisin myös laittaa tilaukseen beessi-vihreänä, jos niitä vain on.


Tykkään Mainiosta aina vain enemmän. Merkki tekee oman näköistä juttuaan, mutta ihan oikeasti yllättää mallisto mallistolta. Hittiprinttiä ei jäädä toistamaan sesongista toiseen ja nuo väriyhdistelmät ovat vaan ihan täydellisiä.


Mä luulen, että tällä mallistolla valloitetaan Suomen lisäksi maailma! Mitkä teidän fiilikset on, itse hihkun ilosta kun mallisto yllätti odotukset täysin! Löytyikö jo lemppareita?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Kyllähän tuo säväytti! Etenkin nuo naistenvaatteet, ja jäin tuota yhtä miettimään inspiraationa omiin ompeluihin.

  Todella raikas ja hieno mallisto kyllä!

  VastaaPoista
 2. No nyt löytyi monta kivaa! HYVÄ MAINIO!

  VastaaPoista
 3. Ou nou!!! Pitkästä aikaa tuli ihan järkyttävä pakko saada-fiilis! Siis miten upeita ja erilaista- ihanaa! :D

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin todella! Ajanmukainen, erilainen, uudistuva. Just hyvä!

  VastaaPoista
 5. On! Mulla on ollut kohta vuoden violettikausi ja en ole löytänyt kivaja violetteja vaatteita. Tuo takki on melkeen must have, saattaa olla että myös K tarvii edes yhden beessi-vihreän asian...

  VastaaPoista
 6. Ainakin tuo viimeinen mekko on Liisan näköinen!

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli kanssa sellainen tärinä, et pakko tilata. Onneksi tiedän et Mainion laatu on hyvä ja K kasvaa niin hurjaa vauhtia, et housuja tarvii uusia. Jos vanhat ei ole lyhyet, ne on polvista rikki.

  VastaaPoista
 8. Musta toi uudistuvuus on yksi Mainion vahvuuksista. Jokainen mallisto tähän mennessä on tuottanut erilaisia fiiliksiä :)

  VastaaPoista
 9. Todella hienoja vaatteita! :) Minä tykkään ostaa tytölleni (ja itselleni) vähän erilaisia vaatteita, mitä ei ihan kaikilla ole. Täällä Ruotsissa ei varmaan kovin monella ole Mainion vaatteita, meilläkään ei ole vielä ollut niitä. Pitää varmaan ostaa jotain :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images