MIKÄ HYMYILYTTÄÄ JUURI NYT?

Mulla on käytössä yhteensä kolme tietokonetta, hyvä, rämempi ja rämin. Viime viikolla havahduin siihen, että joka koneella on paljon arkikuv...

Mulla on käytössä yhteensä kolme tietokonetta, hyvä, rämempi ja rämin. Viime viikolla havahduin siihen, että joka koneella on paljon arkikuviamme, joiden haluan säilyä pitkään ja olen nyt siirrellyt parhaimpia ulkoiselle kovalevylle ja tilaillut osasta paperiversioitakin. Melko aikaa vievää hommaa!


Valokuviin uppoaminen on mielenkiintoista puuhaa. Kuvia löytyy niin matkoilta kuin kotoa, arjesta ja juhlasta, blogia varten otettuja ja vain meidän lähipiirin omia juttuja. Mielenkiintoisemmaksi homman tekee se, ettei ne "suuret jutut" joista kuvia on otettu tunnu enää niin kiinnostavilta ja arjen kiireessä räpsäistyt kuvat ovat niitä muistorikkaimpia. Viime kevään joutsenet Vuosaaressa, astetta isompi aamutakku tukassa, kummitäti lakkaamassa varpaankynsiä ja kesän eka uintireissu Raumalla. Kaikki nämä hetket ovat täynnä onnea, vaikka tuskin sitä joka kuvaa ottaessa havaitsi.


hyvat evaat arla kollaasi221 copy


Onnen ja epäonnen tasapainoa on tullut mietittyä viime viikosta asti paljon myös muuten. Kaverini on vakavasti sairaana tarkkailuosastolla ja häneen sairaus iski kuin salama. "Onni onnettomuudessa oli..." hän puhui tapahtumasarjasta nähdessämme, vaikka omasta mielestäni onni oli kaukana tapauksesta. Mutta onnea voi nähdä silloinkin, kun se on vain pieni varjo entisestään. Päätin, että jos hän näkee onnea pahassa tilanteessa, onnistun minäkin siinä. Tänään lupasin mennä lakkaamaan hänen varpaankyntensä sateenkaaren väreillä (ja lääkärin luvalla!) ja olla onnellinen siitä ja monesta muustakin pienestä isosta asiasta, jotka arjessa kohtaan. Onnea on se pahinkin aamutakku! Hyvin nukuttu yö on myös leveän hymyn arvoinen.


Onneen liittyy myös tämän kuun Arla Luonto+:n Hyvät eväät, hyvät uutiset-sivuston maaliskuun kuukausihaaste. Se kannustaa ihmisiä nappaamaan kuvan siitä mikä hymyilyttää eniten juuri nyt ja jakamaan sen Instagramissa hashtagilla #hyväteväät. Jo tuttuun tapaan kuukauden haasteeseen osallistuvien kesken arvotaan koko viikonlopun mittainen perhemajoitus (kaksi aikuista ja kaksi lasta)  vapaasti valittavaan Sokos Hotelliin.


Itseäni on hymyilyttänyt nyt eniten nuo vanhat valokuvat, joita käyn joka ilta pienen erän läpi. Etenkin tuo aamutakku tuo hymyn esille, vaikka muistan ettei tuona aamuna paljoa naurattanut :D Myös tuossa alla olevassa Arla Luonto+:n lasten uutislähetyksessä näkyvä pieni punatukkainen tyttö hymyilyttää jo toista kuukautta. Jotenkin niin tomera tapaus. Kolmas hymyilyttävä asia on lähestyvä viikonloppu, joka alkaa osaltani jo huomenna. Nyt kun listaa aloin tekemään, voisin jatkaa loputtomasti, mutta ehkä te katsotte videon ja jatkatte sitten siitä Instagramin puolella?


https://www.youtube.com/watch?v=NKhysKDJ14o

Viime kuun #hyväteväät arvonnan voitti muuten @piparkakku_akka! Onnea, tulet saamaan yhteydenoton Arlalta lähipäivinä! Voitolla pääset viikonloppulomalle Sokos Hotelliin perheesi kanssa :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. No ihan just NYT hymyilyttää tuo Annin ja Kaamoksen kuva tuolla ylhäällä ja kivat kesämuistot! :)
  Terkkuja ja kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Me muuten aateltiin tulla taas toukokuussa Raumalle! Eli treffit!!

  VastaaPoista
 3. Ai mikä aamutakku! :D täällä hymyilyttäisi enemmän, jos vuoden kolmas flunssa lähtisi jo pois..

  VastaaPoista
 4. Nyt on ollut ihan älytön flunssabuumi, meilläkin on ollut ties mitä yskää, nuhaa, korvatulehdusta, kuumetta ja KAIKKI ERIKSEEN!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images