LASTENVAATTEIDEN KEVÄTLEMPPARIT 2015

Huomaan että kiinnostukseni lastenvaatteita kohtaan kasvaa aina valon määrän mukaisesti. On ihanaa, että kohta on kesä ja shortsikelit ja ki...

Huomaan että kiinnostukseni lastenvaatteita kohtaan kasvaa aina valon määrän mukaisesti. On ihanaa, että kohta on kesä ja shortsikelit ja kivoja sisävaatteita ei tarvitse piilotella toppakerroksien alla. Siksi keväisin vaatteiden hankintaan on kiva paneutua hieman enemmän mitä talvella. Kaamos kasvoi talven aikana ulos tosi monista vaatteistaan, esimerkiksi iso kasa Mainion 98/104 kokoisia vaatteita on valitettavasti jäämässä pieneksi ihan muutamassa kuukaudessa. Pitäisi siis tilata taas aika Ipanaisen kirpparille, jotta saataisiin vaatteille hyvä uusi koti.


Ja koska meiltäkin vapautuu hieman tilaa uusille lastenvaatteille, kokosin kollaasin omista kevätlemppareistani. Ja kyllä, sieltä löytyy myös R-collectionin Finnish air force-t-paita!


kevat 2015 vaatekollaasi elsa


sääskipaita: R-collection, aurinkomekko: Anive for the minors, housut: Mainio clothing, tennarit: Converse, harmaat colleget: R-collection, sinertävä takki: Mainio clothing, bändipaita: Zara, jalissukat: Ebay, anorakki: R-collection, sininen mekko: R-collection, shortsit: Anive for the minors


Yllä olevat vaatteet ovat siis suosikkejani, joista tietenkään kaikkia ei meille tule, mutta jotain juttuja on jo hankittu. Kevätvaatekokoelmaamme on kartutettu tälle keväälle jo alelöydöillä ja muutamalla normihintaisella jutullakin. Kollaasin vaatteista Kaamoksen vaatekaapista löytyy nuo Mainion persikka-vihreät collegehousut ja matkalla meille on Joy Division t-paita sekä sekalainen kasa värikkäitä jalissukkia Ebaysta (n. euron kappalehintaan). Conversen seepraraitaiset tennarit hankittiin reilussa koossa jo viime kesänä ja niitä muuten löytyy nyt hyvällä alella (39.90) Sportamoresta. R-collectonin klassikkoanorakki löytyi vadelman punaisena viime vuonna huuto.netista, mutta niitäkin löytyy nyt hyvässä alessa verkkokaupan outletissa.


Haluja ilman ostopäätöstä olisivat tuo ysäriltä tuttu sääskipaita sekä Anive for the Minorsin värikkäät shortsit. Mekkolempparit eivät taida meiltä kotia löytää, mutta ne olkoon inspikseksi niille jotka mekkosia enemmän käyttävät.


Eli taattua unisexia kuosisekamelskaa olisi tämänkin sesongin suosikeissa. Pari vuotta sitten alkanut haikailuni R-collectionin klassikoita kohtaan ei osoita loppumisen merkkejä, vaan menee entistä syvemmälle ysäriin. Mainio clothing iskee edelleen kuin häkä ja uutuusjuttuna ovat nuo euron jalissukat, jotka vaan on niin hauskat! Paljon jäi kollaasista poiskin, joten saatanpa vielä palata aiheeseen ja esitellä ainakin ne jo tehdyt hankinnat :)


Löytyikö teille uusia tai vanhoja lemppareita kollaasista? :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Mulla on teille haaste! http://plusmimmi.bellablogit.fi/2015/03/parasta-just-nyt/ :)

    VastaaPoista
  2. toivottavasti siihen liittyy kaikki lapsuudesta tutut vaatteet :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images