HELSINGIN PARHAAT LASTEN KESÄTAPAHTUMAT HAUSSA!

Sain muutama viikko sitten ihan mielettömän mahdollisuuden. Visit Helsinki on julkaisemassa Lasten Helsinki-nimisen pienen lehden ja pääsin...

canonkuvia-1503


Sain muutama viikko sitten ihan mielettömän mahdollisuuden. Visit Helsinki on julkaisemassa Lasten Helsinki-nimisen pienen lehden ja pääsin lehden päätoimittajaksi! Melko hurja juttu, varsinkin kun lehden levikki on ainakin 100 000 kappaletta. Huh ja puuh. Jännittää tosi paljon, miten saan pieneen tilaan mahdollisimman paljon asiaa ja vinkkejä, kuinka blogissa käyttämäni hyvin rento kirjoitustyyli taipuu siistimmäksi yleiskieleksi ja miten joku vielä onnistuu kääntämään kirjoitukseni useille muille kielille. Huh!


Olen kuitenkin huomannut, että onneksi mulla on niin vahva sisällön tuntemus, että oikeasti tiedän Helsingistä enemmän mitä uskoinkaan. Asia, jonka kanssa nyt pähkäilen vaatii silti avun kysymistä. Osaisittekohan te auttaa?


Kirjoitan lehteen touko-elokuun kesätapahtumakalenterin siitä mitä kaikkea Helsingissä tapahtuu. Jokainen perheille suunnattu tapahtuma ei tietenkään listaukseen mahdu ja kaikkia, ehkä juuri niitä parhaimpia, perhetapahtumia en itse edes tiedä. Tiedätkö sinä? Olisi ihanaa, jos kertoisit omia lempitapahtumia kommenttiboksiin, juhannusjuhlista kyläkarnevaaleihin ja kaikki muukin käy! Listauksen tulisi olla maanantaina valmis, joten tässä on hyvin aikaa kertoa omia tapahtumasuosikkeja Helsingistä ja erityisesti jos tiedät jonkun uuden tapahtuman, ottaisin tiedon murut kiitollisena vastaan!


Kiitos jo etukäteen!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. En tiedä yhtään lastentapahtumaa, mutta toivon että lehtiseen tulee jotain leikkimielistä ja pelillisyyttä ja se voisi olla hieman sellainen työkirja, joka jäisi muistoksi. Esim:
  - checkboxeja joista ruksitaan, missä tapahtumissa kävi
  - täydennettäviä lauseita ja puhekuplia "tässä tapahtumassa/paikassa parasta oli..."
  - teemaristikoita yms sanatehtäviä
  - tietovisa: kuinka vanha tapahtuma, mikä on ollut vuosien varrella suurin vetonaula kyseisessä tapahtumassa...
  Lisäksi! Lehtisessä voisi olla paketoituna eri tapahtumia ja vierailukohteita tyyliin: yhdistä Lintsi ja nämä samalla suunnalla olevat tapahtumat tai urheilutapahtuma + vierailu uimastadionille tms. Me muualta tulevat arvostettaisi, jos olisi paketoitu ja vinkattu näin, koska itselle ei ole niin selvää, että mitkä asiat on samalla suunnalla tai saman ratikkareitin varrella.

  VastaaPoista
 2. Oon samoilla linjoilla! Näillä näkymin mukana on ainakin sadepäivän ilot, jotka on sisäpaikkoja helposti julkisen ulottuvissa, juttua julkisesta liikenteestä ylipäätään, ruokapaikkavinkkejä ja paljon muuta. Luultavasti noita raksittavia boksejakin löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idis! Tosin mulla on paljon tapahtumia jäämässä pois Helsinginkin osalta, ja koska työnantajani on nimenomaan Helsingin matkailua edistävä taho, voi olla ettei Vantaan puolelta tule kuin yhteistyökohteet kuten Heureka

  VastaaPoista
 4. Niin arvelinkin mutta onpahan tässä kuitenkin vinkkinä muille :)

  VastaaPoista
 5. Mistä tämän lehden saa?
  Haluan.
  Sun innoittamana ollaan käyty päivälehden museossa ja pojan mielestä oltiin hop lopissa kun junassa kysyin mikä reissussa oli parhainta.

  VastaaPoista
 6. Maailma kylässä toukokuussa on kiva koko perheelle. :)

  VastaaPoista
 7. Osuukohan kesälle valtakunnallinen Siivouspäivä? Viime kesänä satuttiin elokuussa Helsinkiin Siivouspäivä-vkloppuna ja tyttö oli ainakin innoissaan isoista puistokirppiksistä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images