KAAMOKSEN SÖPÖT SUOSIKIT LUSHILTA

Olen tiennyt kosmetiikkamerkki Lushin   vuosia, mutta en ole käyttänyt tuotteita tai käynyt heidän kaupassaan ennen viime joulua. Joulun ai...

Olen tiennyt kosmetiikkamerkki Lushin  vuosia, mutta en ole käyttänyt tuotteita tai käynyt heidän kaupassaan ennen viime joulua. Joulun aikaan Kaamos bongasi Lushin ikkunasta kiinnostavan kasan lahjapaketteja ja vaati visiittiä sisään. Se oli menoa sitten. Lushin myymälä oli pökerryttävän värikäs ja huumaavan tuoksuinen paratiisi, jonka tuotteet saivat pojan ihan sekaisin.


Lushin tuotteet ovat tuoretta käsin tehtyä kosmetiikkaa. Niissä on paljon luonnonainesosia, mutta ne eivät ole luonnonkosmetiikkaa, koska sisältävät myös synteettisiä ainesosia. Näissä on väriä ja tuoksua, mikä iskee lapseen ja täytyy sanoa, että itsekin rakastan tiettyjä Lushin juttuja kuten huulikuorintaa. Tänään käytiin kuitenkin hakemassa ihan vain kylpytuotteita lapselle.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kaamoksen lempijuttu on kylpyveteen heitettävä Think pink kylpypallo, joka sihisee ja suhisee veteen heitettäessä ja sulaa kylpyveden sekaan tuoden kylppäriin supermakean tuoksun. Tuoksun lisäksi kylpyvedestä tulee pinkkiä ja siellä lilluu pieniä sydämiä. Pyydän aina myyjää pienimään kylpypallot pieniin osiin, jotta vedestä ei tulisi liian voimakkaan tuoksuista tai väristä. Ällösöpöä, mutta silloin tällöin lapsesta niin ihanaa.


Toinen juttu, mihin tänään sorruin oli pienet kylpyvaahtoporkkanat, joiden päälle suihkutetaan vettä vaahdon aikaansaamiseksi. Porkkanat olivat pääsiäisen sesonkituote ja kolmen porkkanan setillä päästään varmasti syksyyn saakka, niin riittoisilta ne tuntuivat iltapäiväkylvyssä. Jep, nämä piti testata heti :D


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lushin liike on hieman hankalassa paikassa monelle, sillä se sijaitsee asematunnelissa Helsingin päärautatieasemalla. Siihen ei törmää, ellei hengaile asemalla tai tiedä liikkeen paikkaa muuten. Mutta juuri tänään sain tiedon, että Lushin toinen Helsingin myymälä avataan huhtikuussa Mannerheimintielle ihan Vanhan ylioppilastalon kupeeseen. Onnea siis jo etukäteen Lushille uudesta liikkeestä ja kivaa perjantaita kaikille!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. No hitsiläinen, noita porkkanoita voisi melkein kokeilla! Kun onhan siitä tosiaan jo yli vuosi kun lapseni paskahalvauksen sai Lushin kylpypommista :D Ja porkkanat on kova juttu!

  Lush on kyllä ihana, aikoinaan tuli roudattua aina ulkomaan reissuilta Sexy Peel -saippuaa, nyt kun Lush on ollut jo jonkin aikaa Suomessakin niin kyllä kelpaa! Joka joulu ostan joko äidille tai tädilleni Lushin paketin :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei meilläkän se eka kerta ollut mikään paras mahdollinen :D Mutta sitten kun järkytys meni, tuli kiinnostus ja nyt himo.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä ja nyt meilläkin tuoksuu huumaavalta :D Onneksi on nettikauppakin ;)

  VastaaPoista
 4. Lushilla on myös nykyään isompi myymälä
  Mannerheimin tien? Varrella Forumia vastapäätä. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images