KOTIAJALTA JÄÄNEET VAATESUOSIKIT

takki: Lindex, tunika: Mainio clothing (saatu), laukku: Vila, pipo: Cos, huivi: Balmuir, lenkkarit: New Balance, koru: MoiMoi Tässä on se va...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


takki: Lindex, tunika: Mainio clothing (saatu), laukku: Vila, pipo: Cos, huivi: Balmuir, lenkkarit: New Balance, koru: MoiMoi


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tässä on se vaateparsi, mikä päällä viihdyn parhaiten. Mammaloma-ajoilta on selkeästi jäänyt vaikute jos toinenkin käyttöön, koska arkivaatekertani on lähes aina tunika ja legginssit. Tai collegepaita ja farkut. Sen lisäksi kuljen useimmiten lämmin kasmirpipo päässä, koska se vain tuntuu niin mukavalle. Kuin pumpulia pään ympärillä, mutta sitäkin pehmeämpää. Joulun aikoihin hankkimani huivi toimii hyvin yhteen Mainion tunikan kanssa ja onkin yksi huivisuosikeistani. Lämmin ja mukavantuntoinen.


Jalassa on viimeisimpien vuosien aikana näkynyt joko maiharit tai lenkkarit. Jalassa olevat tossut ostin pari vuotta sitten, mutta en ole käyttänyt niitä kovin paljoa. Tämän kevään "uudet lenkkarit" ovatkin sitten nämä vanhat, sillä tykkään noista kovasti. Vaikka meillä ei enää lunta kaupungilla näekään, on paljaat nilkat silti vähän kevään ennakointia. En vain pysty legginssit ja nilkkasukat yhdistelmään, vaikka kumpi näyttää typerämmälle: nilkkasukat legginssien kanssa vai paljaat nilkat helmikuussa?


Vähän olen alkanut pikku hiljaa meikkailemaan enemmän, mitä kotona ollessa. Jos katsotte suurennuslasin läpi, näette ripsiväriä ja ehkä poskipunaakin. Mutta jos totta puhutaan, taidan olla edelleenkin tapaus jonka tyyli jäi vielä hetkeksi mammalomalle. Josta saatetaan sanoa selän takana, että miksei se edes yritä pukeutua siistimmin. Mutta toivon, että joku ajattelisi myös, että onpa mukavan näköiset vaatteet. Sillä sitä nämä ovat, mukavat ja päällä yleensä päivästä toiseen.


Onko kenelläkään muulla jäänyt kotiajoilta mukavuus muotiin?


kuvat: Riikka


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. No tarviiko mun edes ilmoittautua..? :D tosin kotona mulla on yleensä yökkärinpöksyt tai miehen collarit, legginsit on ne fiinimmät pökät jotka laitan kyläillessä. :p melkeen jo itkua väännän, kun ei kehtaa enää pilkkihaalarissa käydä kaupassa.. :D

  VastaaPoista
 2. Hih, samoin kuin edellisellä. Mullakin leggarit on ne edustavammat housut joita voi käyttää ihmisten ilmoilla. Kotona jotkut collarit tai fleecepöksyt.
  Farkkuja sitten joskus kun oikein pukeudun.

  VastaaPoista
 3. Juu, sun ei tarvi ilmoittautua :D mut pakko kertoa et kyl mä aika usein pyjamahousuissa käyn kaupassa...

  VastaaPoista
 4. Onneksi te olette olemassa! Eli tää mun legginssilook onkin oikeasti tosi asiallinen ja tyylikäs ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä vaan, mun look koostuu just farkkuleggareista (siis sellaisista "noloista" jotka näyttää farkulta mut on niin pehmeät ja tunikasta tai mustista leggingseistä ja tunikasta... farkkuja en käytä ikinä joten paremmin pukeutuminen on sit aina mekko :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images