MIE FLIPPAAN!

Alkuviikosta kysyin Mimmiltä , että miksi ihmeessä hän jakelee Antti Tuiskun videota blogissaan. Ja sain kehotuksen tsekata video kahvitunni...

Alkuviikosta kysyin Mimmiltä, että miksi ihmeessä hän jakelee Antti Tuiskun videota blogissaan. Ja sain kehotuksen tsekata video kahvitunnilla, niin ehkä ymmärtäisin. Kun viimein ehdin ladata videon katseltavakseni meinasin purskauttaa kahvit näppäimistölleni. Nauroin lähes tulkoon pissat housussa Antin uusimmalle videolle, sillä sehän on ihan mahtava!


Aika monet tämän on varmasti jo nähneet, mutta jos edes yksi uusi näkijä löytyisi postaukseni kautta. Mä nimittäin rakastan kaikkea överiä ja sitähän tämä ehdottomasti on. Tuiskulla ei itselläänkään pidä pokka ollenkaan ja kaikki nuo ihanan symbooliset banaanin syömiset ja lasten kuohuviinit... pakko tykätä!


Mimmi osasi kertoa, että video on herättänyt muitakin tunteita kuin pelkkää naurunremakkaa. En tajua! Biisihän on ihan mahtava ja video vaan tukee sitä! Tästä tuli kyllä viikon positiivisin juttu mulle, hymyilyttää vielä tätä kirjoittaessanikin tuo äsken (taas) katsomani video.


https://www.youtube.com/watch?v=pjjz9xOcsz0

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Hahaa! :D
  Oon kuullut tästä juttua, mutta en ollut vielä ehtinyt biisiä kuulemaan saatika videota näkemään.
  Aikamoista settiä! :DD

  VastaaPoista
 2. Toista frendiäni lainaten nyt on kaapin ovet semmosen selällään :D Ihana Antti, niin harva pystyisi noin hyvin nauramaan ittelleen!

  VastaaPoista
 3. No en ollut nähnyt! Jopas jopas! Onneksi oon niin vanha, et voin sanoo mainetta menettämättä et toihan on hyvä biisi! :D Tosin video oli parempi ku toi UMK-esitys, mutta kummastakin tuli tosi hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on soinut tää taas pari päivää päässä ja ei kyllä loppua näy! :D

  VastaaPoista
 5. No kyllä! Hihittelen täällä edelleen ja koko ajan korvissa soi et "pistä Haddaway soimaan". Ihan mahtava viisu!

  VastaaPoista
 6. ihan paras kesäbiisi tulossa!
  Hauska tuo tuiskun lanteiden ketkutus.

  VastaaPoista
 7. Voihan nenä! Saksassa video ei näy... pitää tallentaa, sillä olen tulossa huhtikuussa suomeen, täytyy silloin sitten katsoa!

  VastaaPoista
 8. Mulla kyllä kestää kantti sanoa et tykkäsin Antti Tuiskusta jonkin verran jo aiemminkin mut tää se vasta tarttuva ja hauska biisi on :D
  Ja ihanaa kotiseutumurretta mukana siitä plussaa :)

  VastaaPoista
 9. No nyt on Antilla meininki kohdillansa, huh!...:)

  VastaaPoista
 10. Voi vitsi, melkonen korvamato :D Kerran oon kuullu jo biisin, mutta musavideoo ei ollu tullu vielä nähtyä. Kiitti vaan tästä, tää soi sitten taas koko loppupäivän päässä!

  VastaaPoista
 11. Tää on ihan huikee. Tykkään Antista ja hänen musiikistaan ja tää uppos kyllä kovaa vaikka on ihan erilainen.
  Parasta tässä on se, että rokkitytöt kaveripiirissäni jakavat tätä facessa ja paheksuvat ja nauravat tälle ku "tää on niin hirveetä kuraa". Ja samalla video saa hyvää mainosta ku jakavat :D
  Tosi kieli poskessa tehty video ja itseironia kohdillaan.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images