VIROLAISTA LUKSUSTA VILLAISENA

Sain pari viikkoa sitten paketin Virosta. Paketti oli lahja Zizterziltä , josta bloggasinkin hetken aikaa sitten (postauksen löydät täältä ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sain pari viikkoa sitten paketin Virosta. Paketti oli lahja Zizterziltä, josta bloggasinkin hetken aikaa sitten (postauksen löydät täältä). Zizterzin takana olevat siskokset Katrina ja Mari-Helena Toompere halusivat ilahduttaa mua pienellä paketilla ja paketista kuoriutui lempiväriäni vaaleaa mintunvihreään (mündiroheline) huivin ja pannan muodossa. Ihania molemmat!


Neuleet ovat uutta virolaista käsityötä ja nyt muutkin kuin mummot löytävät mieluisia neuletuliaisia Virosta! Lanka on ihanan pehmeää ja paksua merinovillaa ja väri mukavan keväinen. Etenkin panta on ollut käytössä paljon, siitä kun tulee mieleen oma lapsuus, milloin pannat oli tosi cool juttu. Ja nythän on huhtikuuhun saakka ihan paras panta-aika, kun pakkanen ei ole enää onneksi kova. Päällä setti näyttää näin raikkaalta:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Paketin mukana Zizterzin naiset lähettvät terveisiä tänne lahden toiselle puolelle, että postitus tosiaan onnistuu nyt myös Suomeen! Käsin neulottuja asusteita löytyy tällä hetkellä nettikaupasta huiveina, sukkina, lapasina, erilaisina myssyinä ja pantoina. Neulekuvioita on jokaiseen tuotteeseen monia erilaisia, minun panta ja huivi on leveää palmikkoa. Valittavia värejä on yhteensä 27, ja esimerkiksi osan pipoista voi tilata vaikka haluamillaan kolmella värillä. Kyselin vielä postareiden hinnatkin valmiiksi, eli tuotteiden määrästä riippuen postitus maksaa Suomeen 6-10 euroa ja tilaus on helpointa tehdä eilillä osoitteeseen info@zizterz.ee. Ja vaikka ette tilausta tekisikään kannattaa Zizterziä seurata Instagramissa ihan vain kauniiden kuvien takia.


Tarkimmat ehkä huomaavat omissa asusteissani pienen sävyeron, joka tietenkin johtuu siitä, että tuotteet on neulottu eri värjäyserien langasta. Ihmeen hyvin ero tulikin kuvissa esille, käytin nimittäin asusteita kaksi viikkoa niin, etten huomannut hentoista eroa ollenkaan. Jos kuitenkin olet tarkempi kuin minä, kannattaa pyytää settiä tilatessa valmistus saman värjäyserän langoista :)


ps. Vinkki! Kaamos on käyttänyt pantaani myös rinkulahuivina, mihin koko on juuri sopiva. Jos siis haluat lapsesi kanssa mätsäävät huivit, voin suositella pääpantaa 3-6-vuotiaalle huiviksi :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Saako noita tuotteita esim. Tallinnassa live-kaupasta? Kiinnostaisi, mutta kun siellä tulee välillä käytyä, voisi säästää postikulut.

  VastaaPoista
 2. Tiedän, että niitä myydään jossain muualllakin kuin nettikaupassa, mutta tarkkoja osoitteita mulla ei ole. Kannattaa siis kysyä suoraan tuolta infomeilistä tarkka sijainti. Olisi kyllä kiva, jos olisivat löytäneet hyvän jälleenmyyjän, koska perinteisestikin Virosta ostetaan paljon neuleita, nyt ne olisivat vaan modernimpaa tuotantoa mitä yleensä.

  VastaaPoista
 3. Wau, onpa kauniita tuotteita! :)

  VastaaPoista
 4. Nämä on tosi hienoja! Ja tuo mun väri on niin mahtava <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images