KIINALAINEN UUSIVUOSI HELSINGISSÄ

Tervetuloa vuohen vuosi! Tänään olemme viettäneet kiinalaisen uudenvuoden juhlia, mitkä olivat kyllä mukavammat mitä se meidän oma uusi vuos...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tervetuloa vuohen vuosi! Tänään olemme viettäneet kiinalaisen uudenvuoden juhlia, mitkä olivat kyllä mukavammat mitä se meidän oma uusi vuosi. Paljon iloisia ihmisiä kaupungilla, mukava talvisää ja vuoden vaihtuminen Suomen aikaan 18.00 sopivat meille hyvin.


Kävimme katsomassa kiinalaisia lyhtysotilaita ja syömässä asianmukaisesti, tosin alkuperäinen ajatus syödä tuolla Narinkkatorin uudenvuodenjuhlissa kariutui suureen tungokseen. Mutta onneksi lähistöltä löytyi buffa, jotta saimme hyvästeltyä hevosen vuoden kiinalaisen ruuan merkeissä. Ilotulitusta emme jaksaneet jäädä katselemaan, kun se olisi alkanut vasta puoli yhdeksän maissa illalla.


Eihän kiinalainen uusivuosi todellisuudessa merkitse meille yhtään mitään, mutta juhlintaan on silti hauska osallistua omalla tavalla, nähdä ystäviä kaupungilla ja huvittaa itseä lukemalla ensi vuoden horoskooppia. Mä olen kiinalaiselta horoskoopiltani muuten kukko ja Kaamos on jänis ja kummallekin on tulossa loistava vuohen vuosi, kuinkas muutenkaan.


Toivoisin, että tällaisia kaupunkijuhlia olisi enemmänkin keskellä viikkoa, mukavaa vaihtelua koti-illoille!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Saatoin äidin Onnibussille Kiasman eteen viikko sitten ja Narinkkatorilta katoin ja mietin ääneen että mikäs mielenosoitus siellä on! :D No olikin nämä lyhtysotilaat! Hehe.

  VastaaPoista
 2. Oliko silloin aamulla noissa valot? Ne on ollut 12. Päivästä lähtien ja mietin vaan et hyvin pysyneet paikoillaan.

  Tosi kivoja tällaiset värikkäät taidepläjäykset, ne karhut Senaatintorilla oli kanssa hienoja aikanaan. Ja pissaava poika!

  VastaaPoista
 3. Ei ollu vielä valot, mutta ukot oli tuotu jo paikoilleen! :D Valaistut mielenosoittajat ois kyllä kingi...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images