KEVÄÄN MERKKEJÄ PUKEUTUMISESSA

takki: H&M mama, college: Arela, farkut: Lindex, huivi päässä: Tiger of Sweden, mohairhuivi: Balmuir, maiharit: dr Martens, kassi: Vila,...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


takki: H&M mama, college: Arela, farkut: Lindex, huivi päässä: Tiger of Sweden, mohairhuivi: Balmuir, maiharit: dr Martens, kassi: Vila, aurinkolasit: LeSpecs (saatu)


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kevään merkki mun pukeutumisessa on nykyään tuon vanhan H&M:n äitiysparkatakin esiin kaivaminen. Ilmaiseksi kaverilta saatu, nyt jo yli 4 vuotta vanha takinraato sietäisi saada uuden keväisen seuraajan, mutta en yhtään tiedä millainen takki toimisi keväät ja syksyt ainakin sen neljä seuraavaa vuotta eteenpäin. Onneksi vielä on hetki aikaa siihen milloin kevättakkia ihan oikeasti tarvitsee, eilinen kokeilu kun päättyi todella kylmään oloon kiinalaisen uudenvuoden juhlinnassa.


Aurinko paistoi kuitenkin eilen jo niin paljon, että luovuin viime kesästä asti jatkuneesta silmälasikaudestani ja palasin kesäajaksi piilareiksi. Samalla sain kokeilla ekaa kertaa noita viime kesänä Lenswaylta saamiani Le Specsin aurinkolaseja, joita en tosiaan viime kesänä käyttänyt. Le Specsillä on ihan mahtava aurinkolasimallisto ja harmittelen todella, että Lenswayn Helsingin myymälä lopetti vain parin kuukauden aukiolon jälkeen, olisin nimittäin voinut hyvin kuvitella hankkivani toisetkin Le Specsit itselleni kesäksi. Edullisia ja persoonallisia laseja, mutta jotenkin musta tuntuu, että aurinkolaseissa haluan kuitenkin sovittaa laseja ennen ostopäätöstä. Muistan, että joskus aikoja sitten Jani Toivolan omistama Green dress myi Le Specsejä, mutta nyt kun Jani istuu eduskunnassa, lieneekö merkkiä enää koko Helsingissä? Tietääkö joku?


Päivän kuulumisista sen verran, että mulla meni Kallio kierrättää-neitsyys ja olen menossa töiden jälkeen (eli nyt kohta) hakemaan uutta vanhaa pyykinkuivaustelinettä tuolta Torkelinmäeltä. Onneksi löysin 4 eurolla uuden kuivaustelineen, sillä edellinen sanoi juuri itsensä irti ja pyykinkuivausteline on juuri niitä arjen asioita, joiden arvon huomaa vasta kun sen menettää. Tällä hetkellä mun rintsikat roikkuu olohuoneessa kahden tuolin väliin asetellussa kävelysauvassa :D Sisustuspostaukset siis antavat odottaa itseään edelleen....


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Näistä kuvista niin huokuu KEVÄT! <3

  Ja hyvältä näyttää noi sun aret!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Reetta!! Mustakin ne on hienot, pitää vain toivoa aurinkoisia kelejä. Tänään oli tosi harmaata :(

  VastaaPoista
 3. Mulla on kuopuksen ajalta H&M raskaustakki edelleen kanssa kevät/syystakkina :) Hyvin pelittää :D
  ...niin ja siis sen aikaisella takin alla asuneella on ikää nyt se 6vee.... :D

  VastaaPoista
 4. No huh, en ole ainoa. Mutta en kyllä aio odottaa seuraavaa kolmea vuotta samassa takissa kevättä :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images