HYVIN PYSYVÄÄ PETROOLIA JA HEKSAGONEJA

Onkohan teillä sama ongelma, mikä minulla on ollut kynsienlakkauksessa. Tykkäisin lakata kynsiäni, mutta monesti homma tyssää siihen, ettei ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Onkohan teillä sama ongelma, mikä minulla on ollut kynsienlakkauksessa. Tykkäisin lakata kynsiäni, mutta monesti homma tyssää siihen, ettei kynsilakka pysy kynsissä kauaakaan, vaan lohkeilee jo seuraavana päivänä ikävästi kynnenpäistä pois. Toinen vieläkin tylsempi juttu on, että glitter- ja muita hilelakkoja käyttäessä pinta ei kuivu ikinä, kun värilakan päällä on useampi kerros hileitä kirkkaassa kynsilakkapohjassa. Lopputulos on ekaluokkalaisen kynnet, missä kynsilakan pällä on naarmuja, sormenjälkiä ja ties mitä nöyhtää. YÄK!


Valittelin tästä asiasta Purkkimafian bloggaajille, että miten ihmeessä saisin kynnet pysymään edes päivän hyvänä tai kuivumaan ylipäätään. Sain vinkin hankkia kynsilakan pikakuivattajaa, mikä auttaisi kumpaankin ongelmaan. Perjantaina sain hankittua purkin suositeltua Mavalan pikakuivattajaa ja kyllä, totta puhuivat! Sudin ensin petroolinsinistä värilakkaa ja päälle päälle pari kerrosta kirkasta lakkaa heksagoneilla ja muilla tärkeillä hileillä varustettuna. Odottelin pikkuhetken ettei lakka ollut ihan märkää ja sudin vielä kerroksen pikakuivattajaa pintaan. Avot, kynnet muuttuivat minuutissa kokonaan kosketuksen kestäviksi ja koviksi. Jopa niin koviksi, että kärjet ovat vieläkin 3 päivän jälkeen ihan priimat (lukuunottamatta niitä kynsiä, joista olen testimielessä repinyt lakkaa pois...)


Pikakuivattaja on kyllä mahtava tuote ja sillä pitäisi olla isot nuolet ja merkkivalot jokaisella kynsilakkaosastolla, että ensin tämä ja sitten vasta glitterit! Nyt kun tämä homma viimeinkin toimii, iltaohjelmassa on uudet lakat ja uudet glitterit, tähänhän voisi jäädä vaikka koukkuun ;)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. No jooooo! Tähän kuulostaa ihan mun tuotteelta! Täytyykin muistaa jossain kohti hankkia. :) Tosin on alkanut tuntua olo liian laitetulta jo kynsilakankin kanssa..

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit kuvat, ihana värimaailma <3 Ja tuo Mavalan pikakuivattaja on kyllä mainio! Tykkään myös Seche Viten vastaavasta, joka todella kuivuu ihan silmänräpäyksessä (tosin huonona puolena se, että purkin päästessä puoleen väliin se alkaa liisteröityä). :)

  VastaaPoista
 3. Annika/Karkkipurkki24. helmikuuta 2015 klo 2.11

  Kuullostaa tutulle nuo lakkausongelmat :D vaikuttaa kätevälle tuo kuivattaja, täytyy kyllä testata!

  VastaaPoista
 4. Aina oppii uutta! Lähden pikakuivattajan ostoon välittömästi! :)

  VastaaPoista
 5. Sä oot ihan liikaa mun kaltainen jos kynsilakatkin on liikaa. Mut mä harjoittelen, harjoittele säkin!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, nää neilikat on ihan suora ideavarkaus sun blogin kukkakuvista :D

  VastaaPoista
 7. Kannattaa kyllä, tosi kiva tulos tulee ja PYSYVÄ!

  VastaaPoista
 8. Hehe, no nyt tuli sitten vinkki tarpeeseen jos heti menet ;)

  VastaaPoista
 9. En mä kyllä oikeesti tiennyt tämmösestä tuotteesta! Pakko ostaa ja testata varpaiden lakkaamisen yhteydessä. :)

  Mulla on liikkeellä käytössä sellainen kynsilakan pikakuivatussuihke, mutta tää kuulostaa näin kotikäytössä paljon näppärämmältä. :)

  VastaaPoista
 10. Voi elämä! Ostin tän sun suosituksen perusteella Mavalan pikakuivattajaa, mutta näemmä sitten väärää. Tää lupas pikaseen pintakuivan pinnan ja kynsinauhoille hoitoa. No joo.. Pintakuiva, mutta sotkee alulakat ja öljy valuu pitkin sormia. Meni lakat uusiksi, mutta onneksi kokeilin vain yhteen sormeen! Jäi ostamatta pikakuivattajat :/

  Jk. Ihana väri sulla kynsissä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images