UUSI ÄITIYSPAKKAUS 2015 HYPISTELTÄVÄNÄ

Tänään julkaistiin uusi äitiyspakkaus 2015 ja koska aamuni ei ollut kovin täynnä, kävin katsomassa sen ihan paikan päällä. Ei, en ole ras...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tänään julkaistiin uusi äitiyspakkaus 2015 ja koska aamuni ei ollut kovin täynnä, kävin katsomassa sen ihan paikan päällä. Ei, en ole raskaana tai suunnittele pääseväni osaksi tätä uusinta pakkausta, mutta tottakai asia kiinnostaa. Äitiyspakkaus on kuitenkin yksi suomalaisen yhteiskunnan tähtituotteista, missään muualla maailmaa ei vastasyntyneen ensimmäisiin kuukausiin tarjota näin laajaa tarpeistoa, vieläpä ilmaiseksi. Yhteiskuntamme tukee perheitä muutenkin hienosti, mutta etenkin äitiyspakkauksen merkitys on iso ja se herättää aika ajoin uutisointia myös pitkin maailmaa.


Me ei itse otettu äitiyspakkausta, koska musta oli raskausaikana hauskaa etsiä kirppareilta puuttuvia asioita ja kierrättää ylipäätään. Kuitenkin monet jutut, kuten pienet potkuhousut ja vaatteet ylipäätään olivat äitiyspakkauksen jäämistöä ja kierrätettyinäkin loistokunnossa. Jos nyt tulisin raskaaksi, olisi äitiyspakkauksen ottaminen ihan selviö, en yksinkertaisesti ehtisi kirpparoimaan samaan malliin ja muutenkin tyylikysymykset eivät ole enää niin tärkeitä. (neljä vuotta sitten pidin äitiyspakkausta aivan liian tavallisen näköisenä vallan erikoiseen makuuni, buahaha)


Joka tapauksessa tämä tänään julkaistu pakkaus oli todella kiva, kun sitä pääsi ihan kädestä pitäen hypistelemään. Lemppareitani oli Oppi&Ilon ihana vauvakirja, todella suloinen petroolinsininen peitto, värikkäät pöllö-potkupuvut sekä uutuutena pakkaukseen lisätty nännivoide. Se muuten on tuote, jonka tarpeellisuuden tajuaa vasta sen ensimmäisen maitoämpärillisen rantauduttua rintoihin. Ja onhan tuo uusi Reeta Ek:n suunnittelema laatikkokin hieno!


Mulla on fiilis, ettei meillä äitiyspakkausta enää tarvita, mutta mitäpä sanoo lukijaraati uudesta pakkauksesta? Sininen haalari taisi heti herättää netissä keskustelua, mutta musta se on tosi hieno ja ihan kummallekin sukupuolelle sopiva (miksei olisi!). Siihen vaan vähän alpakkaneuletta asusteeksi ja voi kun söpö!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. Ai vitsi nuo vihreät ja keltaiset pöllöt! <3 Eikä tuo makuupussikaan ole yhtään hullumpi!

  VastaaPoista
 2. Mulle nimenomaan iskee tuo makuupussi/peittoyhdistelmä ja tuo kirja on hyvä, Oppi & Ilon jutut kun on niin laadukkaita!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja juttuja, ihania pöllöjä ja söpö tuo pahvilaatikko! :) Me otettiin esikoiselle äitiyspakkaus, ja se oli ihana hetki kun sen sai hakea ja pääsi sitä ensimmäistä kertaa tutkimaan.

  VastaaPoista
 4. Enpä sano mitään ;). Hieno idea ja Oppi ja ilo plussaa ;)..

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ottaisin heti mutta tuskin tässä enää tarvetta moiselle tulee.

  VastaaPoista
 6. Itse en ottaisi pakkausta, vaan keräisin juurikin itse kaikki. Ei oikein mun silmään iske tytölle mitkään.. Sinänsä harmi että aina on vain sinistä, vihreää ja ruskeaa.. Olisi enemmän punaista ja violettia taikka bugurdia!

  VastaaPoista
 7. Mikä lakka sulla on kynsissä. Näyttää tosi herkulliselta!

  VastaaPoista
 8. Vähän saman tutkimisfiiliksen takia itse raahauduin ihan paikan päälle, vaikka ei tosiaan ole ajankohtainen juttu muuten ollenkaan.

  VastaaPoista
 9. No hei, ei niitä Po.p bokseja vaan voi jakaa 40 000 kappaletta vuodessa :D

  VastaaPoista
 10. ja mä taas en oo koskaan tykännyt sinisestä poikavauvalla :) Mutta nämä kilpailutetaan käyttötarkoitus edellä, eli väri ei vaikuta siihen toimittajan valintaan. Vasta kun toimittaja on valittu mietitään värejä, sillä nehän on tietenkin toimivassa pakkauksessa hyvin toissijainen asia.

  VastaaPoista
 11. Tämä on viime kesältä vanha Avonin geelilakka ja päällä on jotain rimmellin nomparellilakkaa. Tosin vähän huono lakkaus on nyt kun edellinen sininen lakka tarttui kynsiin ja nyt sininen paistaa läpi. Eli pohjustuslakan tarvisin.

  VastaaPoista
 12. Meillä on äippäpakkaus vuodelta 2007 ja mahdollisuus pakkaukseen oli myös vuonna 2009, mutta sen jätimme ottamatta.

  Tuo 2007 vuoden pakkaus oli aika pliisu, vaikka tarpeellinen toki kaikelta osin! Tykkään näistä uudemmista väreistä ja kuoseista. Ei vaan enää tule tarvetta meille hankkia pakkausta.

  VastaaPoista
 13. Haa! Mä muistan kun hait meiltä sen äitiyspakkauslaatikon! Ja samalla tavattiin ensimmäistä kertaa. :)

  VastaaPoista
 14. Mä tykkäsin! Esikoiselle otin pakkauksen ja jos vielä neljäs tulisi saattaisinpa vaikka harkita :)

  VastaaPoista
 15. Joo, mäkin varmaan ottaisin! Tosi kiva tämä pakkaus :)

  VastaaPoista
 16. Niinhän se toki on, huippua olisi jos saisi valita 3 eri värimaailmasta oman pakkauksensa, varmasti moni ottaisi tuolloin pakkauksen rahan sijaan :-)

  VastaaPoista
 17. Jäi kiinnostamaan, että missä tuota pakkausta pääsee katsomaan ihan "luonnossa"? Onko se kenties esillä jossain? :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images