AFTER WORK

Jos after workille ei olisi tarvetta, sellaista käsitettä tuskin olisi. Itse käyn aivan liian harvoin töiden jälkeen muutamalla rupattelem...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jos after workille ei olisi tarvetta, sellaista käsitettä tuskin olisi. Itse käyn aivan liian harvoin töiden jälkeen muutamalla rupattelemassa kavereiden niitä näitä, mutta tekisi kyllä hyvää. Rakastan kuivia siidereitä ja rentoa rupattelua, mutta yleensä aika ei riitä pelkkään hengailuun ja kuppiloissa notkumiseen. Ja viikonloppuisin en vain halua uhrata baareille aikaani, kun yleensä parempaakin tekemistä löytyy.


Tänään ajauduin kuitenkin baariin yli 10 tunnin duunipäivän päälle, kun jäin junaa odottavan kaverini seuraksi yksille. Loppujen lopuksi mulle jäi oman Bulmersini lisäksi puolikas WyldWoodin luomupäärynäsiideri, kun kaverini juoksi matkoihinsa ja jäin yksin Säveleen istuskelemaan. Hörpin antaumuksella siidereitäni ja nautin kiireettömästä hetkestä: lapsi yön isällä, huomenna vasta kymmeneltä ensimmäinen työtapaaminen, loppuviikko täysin vapaata ja kivoja suunnitelmia jokaiselle viikonlopun päivälle. Nautinnon olisi kruunannut hyvä kirja ja livemusiikki, mutta tämäkin oli tarpeeksi rentouttavaa.


Ehkä pitäisi kirjoittaa kalenteriin kerran kuuhun after work, jotta muistaisi nauttia myös baareista silloin tällöin, teki nimittäin tosi hyvää! Kaksi siideriä ja aikaa itselle, siinäpä hyvä resepti torstai-iltaan.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images